Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Börni,

Aztán motorozni szoktál benne? vagy csak húzatod magad a pályán fekve...
Üdv.

Valakinek esetleg nincs szüksége egy 18-as felnire vagy egy elsőagyra?
Áron alul adom mind a kettőt.
Részletekért keressetek fel.
Bocs akit megzavartam ezzel...
valakinek olcsón ruha? Kissé használt
hát igen egy kis technikai hiányosság,de majd a tech 10-re vigyázni fogok
Ja oké köszi
Nem kaptad még meg? Már feladtam pedig. Levélbe küldtem, a Dr. Pepper-rel együtt.
mi a helyzet ? ?
Azért tegyük hozzá, hogy jó magyar supermotos betegség okán, eléggé elkoptattad a csizma talpát annyira, hogy így szétszakadt esés közben. Ha meg szétszakad, akkor nem véd...
az F3at ne hasonlítsuk össze a trackerrel. mert van némi különbség a csizmák közt. nekem van egy régi pro forma csizma, az az F3 elődje, az is nagyon pöpec. bár ha venni kellene most ismét SIDI-t vennék, nálam ez a tuti befutó.
Sidi 1 bokatörés
Alpinestars 1 bokatörés,1 bokaszalagszakadás
Teljesen mindegy ha úgy esel rá akkor valami engedni fog,ez az én véleményem,ám mégis én magam egy Alpine tech 10-re fogadnék így 2012-ben
És tartós is, az SG1-emet 2004-2005 telén vettem és az azóta lemotorozott ~40e km után is még mindig csizma, pedig látott azért már ezt-azt...
Mióta Gaernem van azóta csak azt ajánlom, tudom drága de a lábad még drágább ha valami lesz vele, ráadásul olyan kényelmes mint egy sport cipö, ezek utan mèg a Sidim is szar volt igaz az más kategoria volt de akkor is
nekem is az alpinestar jön be jobban külsőre. Viszont Fox F3as csizmám van kb. 4-5 éve és iszonyatosan meg vagyok vele elégedve. Lehet az elején olyan mint valami holdjáró, mert nehézkesen törik be, de ez fogja a bokát az tuti. Rengetegszer elcsúsztam úgy hogy a motor alatt maradt a lábam és semmi gond nem volt. Endurozáshoz is kurva jó, 25-30cm-ig vízálló. Ez az én véleményem...
Üdv!
Nagyjából 1kutya, bármely meglepő,a tech3ra szavazok.
Szia Mindenki!
Először is B.Ú.É.K. mindenkinek! Nagyon keveset járok erre,remélem mindenki jól van! Lenne egy kérdésem:ki melyiket ajánlaná csizmákok közül? Köszi előre is!
Üdv
G.
Tech3
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Vagy Fox
http://www.kepesmotor.hu/kross...
küldtem!
michelin, teljesen új és 20pénz.
És nem takarta a kresz könyv a kilátást?
Én nem voltam ott.
Nem siettünk..előttünk az egész év...
elag lassan gurultatok ma solt iranyaban
Jó reggelt....
Buék
Biztos úr..NEM BIZTOS......
Deeeee a Kresz szabályait mindvégig szem elött tartva közlekedtünk.