persze slickel!
Nagyon fasza agyagos kemény a pálya. a multkor egy fél órás menet után már tükörsima volt a nyom
Szerintem nem bánnád meg én mióta kipróbáltam teljesen oda vagyok érte.
jáááj most nézem hol van ez a kalocsa...
az buga isten hogy olyan messzire nem megyünk el crossozni... van egy rakat pálya itt a környéken is, ha sm-ról lenne szó...
meglátjuk még mi lesz a hétvégén, kicsit meg vagyunk retkesedve, szóval úgy néz ez most kimarad, meg a yamahán is kéne ezt azt csinálgatni, csak rohadt mód nincs időm...
de lassan összeáll a motorom is, és még látok esélyt idén esőgumis mókára
Meg én úgy tudom (nem biztos hogy jól),hogy ha több dugós az alja és felülre kisebb átmérőjűt teszel,pofára fogsz esni.Talán pont fordítva kellene a nyereg/pumpa párosokat összehozni.
Programváltozás, vasárnap nyílt nap kalocsán! Supermoto, Cross felvátva! 2500 pénz!
Mi oda torzulunk Csabival, a legjobb. ha hideg lesz nagyon, nyomjuk a crosst egész nap, ha jó idő lesz akkor veretjük a betonyon is
Okt 8-9-10 Gokart Landon edzés!
A Hondámat Szombaton a másodikként hoztam fe l a 27. helyről!
Jövőhéten MÁTRÁZÁS!
Tankolás+kerékcsere 25mp Én kb ennyi idő alatt mászok le a motorról
És szerintem ez ugyan az!
Szegény elég szarul néz ki.
Nagyon fasza agyagos kemény a pálya. a multkor egy fél órás menet után már tükörsima volt a nyom
Szerintem nem bánnád meg én mióta kipróbáltam teljesen oda vagyok érte.
Néztem én is Kalocsát (elgondolkodtam rajta...), de az nekem több mint 2 órás út.
az buga isten hogy olyan messzire nem megyünk el crossozni... van egy rakat pálya itt a környéken is, ha sm-ról lenne szó...
de lassan összeáll a motorom is, és még látok esélyt idén esőgumis mókára
Mi oda torzulunk Csabival, a legjobb. ha hideg lesz nagyon, nyomjuk a crosst egész nap, ha jó idő lesz akkor veretjük a betonyon is