Helló.
Véleményt nem tudok mondani, de ha a 4 dugós mellett döntesz, akkor .VEGA. a Husaberg fórumról épp ilyen 4 dugós nyerget árul tárcsával együtt. http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Egy kis segítség kellene. Építgetem az sm szettet a motoromhoz, de fék ügyben elég tanácstalan vagyok. Két kiszemelt nyereg és két munkahenger közül nem tudok dönteni. Az első fellálás, beringer aerotec 4 dugattyús nyereg és hozzá nissin MCBR17 munkahenger. A másik, szintén aerotec csak 6 dugattyús a nyereg és brembo 15 rcs munkahengerre gondoltam. Tapasztalat híján igazából lenne a kérdés, hogy mekkora különbség lenne a két szett közt az elég nagy árkülönbségen kívül? Megéri még ennyi pluszt rááldozni?
Két cimbimnek is volt ilyenje enduróban,veszett motorok, csak ezekhez alkatrészt szerezni. Úgy emlékszem a supermoto egyes változataiban állítható az első villaszög is a nyakrésznél.
Amúgy az a beindítási procedúra az előre működő berzugókarral... havarom folyamatosan a menetiránynak háttal ált a motorhoz, és úgy indított. Na ez milyen egyszerű lehet hullafáradtan, mondjuk sárban
Ez egy VOR váz, marzocchi eleje öhlins hátulja. Bár alutankosnak kéne lennie, de lehet ez az utcai.
És még a kereskedést is tudom honnét származik... motopolis
Pár éve nagyon sok volt belőle, az és SXV-m is innen jött.
Szívesen leszek futár ha kell,de ezen a 7en csak pénteken megyek Debrecenbe.Következő időpont jövő péntek. Norbi meg Sanyi tudja milyen "jó" futár vagyok
Véleményt nem tudok mondani, de ha a 4 dugós mellett döntesz, akkor .VEGA. a Husaberg fórumról épp ilyen 4 dugós nyerget árul tárcsával együtt.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Egy kis segítség kellene. Építgetem az sm szettet a motoromhoz, de fék ügyben elég tanácstalan vagyok. Két kiszemelt nyereg és két munkahenger közül nem tudok dönteni. Az első fellálás, beringer aerotec 4 dugattyús nyereg és hozzá nissin MCBR17 munkahenger. A másik, szintén aerotec csak 6 dugattyús a nyereg és brembo 15 rcs munkahengerre gondoltam. Tapasztalat híján igazából lenne a kérdés, hogy mekkora különbség lenne a két szett közt az elég nagy árkülönbségen kívül? Megéri még ennyi pluszt rááldozni?
Amúgy az a beindítási procedúra az előre működő berzugókarral... havarom folyamatosan a menetiránynak háttal ált a motorhoz, és úgy indított. Na ez milyen egyszerű lehet hullafáradtan, mondjuk sárban
Alutankos öhlinses.
Köszi az infót.
de te kimerítőbb választ adtál a Luki kérdésre is
És még a kereskedést is tudom honnét származik... motopolis
Pár éve nagyon sok volt belőle, az és SXV-m is innen jött.
csak nem Bajzi szervízeli neked valamelyik gépet?