Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megfelelő dugóátmérőjű főfékhengert veszel a 4 dugattyús nyereghez, akkor semmi különbséget nem fogsz érezni hogy 4 vagy 6 dugós nyerget használsz
Helló.
Véleményt nem tudok mondani, de ha a 4 dugós mellett döntesz, akkor .VEGA. a Husaberg fórumról épp ilyen 4 dugós nyerget árul tárcsával együtt.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Helloka. Holnap valaki Visóó?
Üdv!

Egy kis segítség kellene. Építgetem az sm szettet a motoromhoz, de fék ügyben elég tanácstalan vagyok. Két kiszemelt nyereg és két munkahenger közül nem tudok dönteni. Az első fellálás, beringer aerotec 4 dugattyús nyereg és hozzá nissin MCBR17 munkahenger. A másik, szintén aerotec csak 6 dugattyús a nyereg és brembo 15 rcs munkahengerre gondoltam. Tapasztalat híján igazából lenne a kérdés, hogy mekkora különbség lenne a két szett közt az elég nagy árkülönbségen kívül? Megéri még ennyi pluszt rááldozni?
Két cimbimnek is volt ilyenje enduróban,veszett motorok, csak ezekhez alkatrészt szerezni. Úgy emlékszem a supermoto egyes változataiban állítható az első villaszög is a nyakrésznél.
Amúgy az a beindítási procedúra az előre működő berzugókarral... havarom folyamatosan a menetiránynak háttal ált a motorhoz, és úgy indított. Na ez milyen egyszerű lehet hullafáradtan, mondjuk sárban
Mikor vettem az sxv-t volt ott bontva ilyen vor/vertemati 5darab.
Alutankos öhlinses.
Köszi az infót.
Kb.2éve adta el Békéscsabára,neki soha nem volt vele baja, (az előre való berugáson kívül).
én csak azt néztem hogy braking fék elől hátul, meg azt tudom, hogy amióta Egerben van (kb.április) nem ment egy centit sem.
Az 530 nem alutankos és Paioli-Kayaba elől hátul. És nem utcai,hanem verseny csak a gyengébbik(nem az RC,mert az Öhlinses elől hátul)
VOR, azaz hivatalosan Vertemati...
530as.Egy haveromé VORt. 41es rajtszámmal!
valami rémlik. azt hogy hány ccm azt nem tudom pontosan, de aszem 570 ahogyan Atys írja.
Motomax napon ez a motor végzett előtted,közvetlenül!
passz! azért tettem fel ezt a kérdést,hogy akkor legyen olyan amit én sem tudok
de te kimerítőbb választ adtál a Luki kérdésre is
570
Ez egy VOR váz, marzocchi eleje öhlins hátulja. Bár alutankosnak kéne lennie, de lehet ez az utcai.
És még a kereskedést is tudom honnét származik... motopolis
Pár éve nagyon sok volt belőle, az és SXV-m is innen jött.
keresek 17es /160as gumit az a hejdenemjó eleső gumi is jó vagy akármi csak olcsó legyen meg műszakin ok
meg a legjobb LC4 lábtartókölcsönadó ember
Szívesen leszek futár ha kell,de ezen a 7en csak pénteken megyek Debrecenbe.Következő időpont jövő péntek. Norbi meg Sanyi tudja milyen "jó" futár vagyok
vasárnapra talán kicsivel jobb időt jósolnak
mindig mindegyiket ő szervizeli!
Mikor ,hol? engem érdekel
ja am a szivecskék a hátsó gumiban odab@sznak :)
csak nem Bajzi szervízeli neked valamelyik gépet?
neked melyik nap jó? nekem inkább a szombat, de át tudom szervezni...
Ez elektromos, a blokk helyén egy konnektor van!