Én nem nyugtatom magam, mert tudom, hogy cserések. Van olyan a polcon, ami 1000 km-et sem bírt ki és gyári. Akkor most kinek van igaza. Mondtam legyen vasból, az neked nehéz. Mondtam azt is, hogy ez meg elfog kopni...
Felhívtalak vaze, de csak azzal nyugtattad magad, hogy ez bizony récing tárcsa, ezeket x üzemóránként cserélni kell...érdekes, az első gyári tárcsám 30000 után is úgy áll, mint a cövek, zéró lötyögés.
Te viszont kommunikálhatnál valamit igazán valamit a 82569-es hsz-om előzményére ember! Mondjuk valami olyasmit, hogy... Igazad van ember, elkúrtam, más anyagból kellett volna csináltatnom azt a rotort, és kopott szegecseket sem lett volna szabad beletennem, főleg, hogy újként adtam el neked...valami ilyesmire gondoltam.
Van 40liter mústom, szódával jégkockával nagyon kellemes!
Ha találkozunk Visontán akkor viszek oda minden kedves résztvevőmnek!
De ha a hétvégén eljöttök a Hringre ott is megkinálok mindenkit azok közzül, akik a hétvégén eljöttek a rendezvényemre!
Okt 10-11-én ha az idő kegyes lesz mehetünk egy meccset Visontán! HA túlélem a hétvégi gyorsasági versenyeimet!
Attys,
inkább hagyjuk a témát, majd élőben megdumáljuk egy üdittő mellet
Jégmotor,
Mennyi az a regisztrációs díj? Jó ötlet az oktatás, rám pl rámférne
Mondtál valamit visontán a jégmotorozásról télen.Azt supermotoval is lehet? Valami anyagot jó lenne ha raknál fel.
Azért épült anno a palánk, mert mögötte egy lápos terület van, és emiatt ott nincsenek házak, csak a következő keresztutcánál, így viszont olyan, mint a tihanyi visszhang...
(ha már ducati)