Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd tavasszal... Küldök képet!
(ha már ducati)
Bazmeg, azt hittem Ducati...azt kerestem a képennn....
Halii
Igen meg van már a kiszemelt és elvileg be is számolnák, csak elég kevésbe.
Hi,

Lesz valami helyette?
Imádott kis Duki ha valakit érdekel:
Eladó Ducato

EXC-re is épp jó, ugye jól tudom?
Nem kell valakinek?
3 utcára lakom innen. a vasútnál van egy elzárt szakasz,ami sokkal jobb. ugorjatok el szombaton és megmutatom! 308305751
Én titánból is megcsinálom neked, csak hanyatt fogsz esni, ha megmondom a végösszeget...
Én nem nyugtatom magam, mert tudom, hogy cserések. Van olyan a polcon, ami 1000 km-et sem bírt ki és gyári. Akkor most kinek van igaza. Mondtam legyen vasból, az neked nehéz. Mondtam azt is, hogy ez meg elfog kopni...
SMLaca LC4-e porfestett vázú, ha még kérdés ez.
Felhívtalak vaze, de csak azzal nyugtattad magad, hogy ez bizony récing tárcsa, ezeket x üzemóránként cserélni kell...érdekes, az első gyári tárcsám 30000 után is úgy áll, mint a cövek, zéró lötyögés.
Azért nem válaszolok, mert ha problémád van, akkor hívj fel! Egyébként elmondtam az elején az összes lehetőséget. Te ragaszkodtál ehhez...
Te viszont kommunikálhatnál valamit igazán valamit a 82569-es hsz-om előzményére ember! Mondjuk valami olyasmit, hogy... Igazad van ember, elkúrtam, más anyagból kellett volna csináltatnom azt a rotort, és kopott szegecseket sem lett volna szabad beletennem, főleg, hogy újként adtam el neked...valami ilyesmire gondoltam.
Van 40liter mústom, szódával jégkockával nagyon kellemes!
Ha találkozunk Visontán akkor viszek oda minden kedves résztvevőmnek!
De ha a hétvégén eljöttök a Hringre ott is megkinálok mindenkit azok közzül, akik a hétvégén eljöttek a rendezvényemre!
Okt 10-11-én ha az idő kegyes lesz mehetünk egy meccset Visontán! HA túlélem a hétvégi gyorsasági versenyeimet!
De mégis ez van...sebaj, nem nagy veszteség, ha nem kommunikál velem....
Ne már...
Jujj, most ki lettem közösítve...
Attys,
inkább hagyjuk a témát, majd élőben megdumáljuk egy üdittő mellet

Jégmotor,
Mennyi az a regisztrációs díj? Jó ötlet az oktatás, rám pl rámférne
Mondtál valamit visontán a jégmotorozásról télen.Azt supermotoval is lehet? Valami anyagot jó lenne ha raknál fel.
Egy minimum tiz fő esetén, regisztrálás díj befizetése után megfelelő időjárás, akár melyik hétvégén biztositja a pályát az üzemeltető!
Azért épült anno a palánk, mert mögötte egy lápos terület van, és emiatt ott nincsenek házak, csak a következő keresztutcánál, így viszont olyan, mint a tihanyi visszhang...
jól adta az off, picit lehetne az ugratón javítani, sokan azt mondták (én is ) hogy picike. pedig én se vagyok egy cross fenomén

az oktatás mikor lesz?
ki lehet amúgy. de a domb se olyan nagy. majd ha kint összefutunk valamikor, megmutatom hogy gondoltam