hát valamit találj ki feltétlen
egyébként tudsz valamit, hogy mi lesz? hallotam hogy ez valami komoly rendezvény,meg valami versenyről is volt szó, meg ilyenek.
de semmi konkrétum..
valaki tud egyáltalán valamit erről a holnap napról?
Jaja.Köszi az infót.Délután nekihasaltam a német szerviz leírásnak és megfejtettem minden titkot róla.Amúgy az én gépem egy fos ami annyira fel tudja túrázni az agyam hogy ilyen még nem volt pedig volt pár motorom és kotortam mindegyikben.Ezek a talián mérnökök annyira el tudnak egy jó karakterisztikájú motort fuserálni apróságokkal hogy az páratlan.
Kosatt úr,van neked msn vagy valami hasonló?Szeretnék pár dolgot kérdezni,mivel neked is van ilyen kecskéd.Biztos tudnál pár dologban segítteni nekem.
Sziasztok Motosok!
Volt szerencsém lejönni már ma Visontára
Nagyon szép lett a hely
Le van vágva a fű mindenhol, újra vannak festve a rázókövek, meg a gumik.
...és hát az offroad szerintem tökéletes! Jól le van döngölve keményre, nem rumplis, faszás a két mandíner és az asztal is király lett! látszik a rengeteg munka!
Itt alvás van és mobil nettel nyomulok a buszból, ami giga lassú, de azért megprószálok felrakni pár képet!
Aki tud jöjjön, rég nem motoroztam ilyen jót!
Üdv Baloo
Hajtómű: kb 0,4 l-0,5 l. Kicsavarod az ellenőrző nyilást, és addig öntöd lassan amig meg nem jelenik, majd esetleg beinditod mész vele pár métert, leállitod, ismét ellenőrzés
jól adta ez a mai motorozás, főleg az OFF nagyon állat volt,azért a 20percért is megérte elmenni
itt
egyébként tudsz valamit, hogy mi lesz? hallotam hogy ez valami komoly rendezvény,meg valami versenyről is volt szó, meg ilyenek.
de semmi konkrétum..
valaki tud egyáltalán valamit erről a holnap napról?
Lapockám jó, a jobb hüvelykujjam fájdogál kicsit, pedig azzal nem történt semmi csak felületi sérülés!
Te hogy állsz? lapockád faja? motorozol?
vagy tel:30/3371783
Kosatt úr,van neked msn vagy valami hasonló?Szeretnék pár dolgot kérdezni,mivel neked is van ilyen kecskéd.Biztos tudnál pár dologban segítteni nekem.
Volt szerencsém lejönni már ma Visontára
Nagyon szép lett a hely
Le van vágva a fű mindenhol, újra vannak festve a rázókövek, meg a gumik.
...és hát az offroad szerintem tökéletes! Jól le van döngölve keményre, nem rumplis, faszás a két mandíner és az asztal is király lett! látszik a rengeteg munka!
Itt alvás van és mobil nettel nyomulok a buszból, ami giga lassú, de azért megprószálok felrakni pár képet!
Aki tud jöjjön, rég nem motoroztam ilyen jót!
Üdv Baloo
Hajtómű: kb 0,4 l-0,5 l. Kicsavarod az ellenőrző nyilást, és addig öntöd lassan amig meg nem jelenik, majd esetleg beinditod mész vele pár métert, leállitod, ismét ellenőrzés