Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12
akkor mostmár azt kell megtippelni hány ccm-s...
sorry
ejnye! nem olyannak szántam a kérdést aki látta élőben!
VOR
Bajzáth Attilánál van!
mit nyertem?
Helló mindenki !
Mitó kerék vkinek komplett 32e !
Mailt ha szimpi.
lehet találgatni!
Jocó melyik nap gépelnénk? Szombat vagy vasárnap?
Az úgy fasza. Megdumálom Sanyival, h mikor tudná nekem belepakolni?
Délelőtt csörgetlek
7.0.3.7.0.7.1.0.6
Jocó,
küggyed a telszámodat olyan történetem van behalsz...
tudom hogy voltál, meg is akartalak interjúvolni hogy milyen volt!
jövőre lesz másik vas? bár addig jó nekem amíg nem ülsz rá valami hegyesebbre...
Sziasztok! Akiket érdekel, vannak újabb Balassagyarmati képek
www.batrakversenye.hu
Én is ott vótam ám... bár én má csak felejtek tanulás má nem megy így csak kőrözgettem mint a bányaló issszonyú tempóban :-))))
Ez mi ez?
Élvezettel olvastam. Jó lenne ez amit elkezdtek az Ádámék, lehetne több állomásos is jövőre.
A gördeszkások használnak egy jó fajta anyagot, amit vázvédőnek tudsz tenni. Öntapadó, és olyan, mint egy finom csiszolópapír. Ollóval tudod vágni. A Luki tudja, hogy hol lehet beszerezni, és nem egy drága dolog.
nagyon sajnálom hogy lemaradtam erről...
gusztusosan írtad le az eseményeket (bírom a stílusod! ), és nagyon hasznos lehetett, mint ahogy azt írtad is! Ha jövőre lesz, és a szezon elején (amikor lesz még szabim ) én tuti ott leszek!
Köszi a beszámolót!
Nem drága attol függ hol veszed a Carbon matricát!:-)))
asszem h heten, vagy nyolcan?!
A lábtartó köré-felé, honnan van vázvédőd? Nekem is kellene, mert már összeb@sztam az enyém a csimmával.
Drága nagyon?
Mennyien voltatok amugy?
Az biztos, hogy szerencsésebb dolog lett volna szezonkezdéskor, de én nem bántam, hogy nem hétvégén volt, hiszen így nem voltunk sokan, családias volt és ezért volt idejük mindenkivel foglalkozni. Biztos vagyok benne, ha csak 2-3 motorral is többen lettünk volna, már nem lett volna ennyire hatékony.