Sajnos az előző SuperMoto oktatás az időjárás fenyegétese miatt elmaradt, ám úgy gondoltuk, mindenképpen pótlunk. Jövő hét szerdán, azaz szeptember 29-én tartanánk meg Kecskeméti Márk, és Tóth Ádám vezetésével. Ugyanúgy 10.000 Ft-ba kerül (ebből 4.000Ft a pálya), amiben a személyi oktatás és a pályahasználat is benne van. Délután 1-től egészen este 6-ig tart majd motorozás, de a biztonság kedvéért szerintem már délre legyünk kint. Aki úgy gondolja, az plusz 2.000 Ft-ért akár már reggel 9-től gyakorolhat, de akkor még az oktatók nem lesznek kint.
Várom a jelentkezéseket a suli@tesztmotor.hu-ra, vagy akár erre az e-mail címre, esetleg telefonon is. Szóljatok az ismerőseiteknek, akiket esetleg érdekel a dolog. Maximum 10-15 motorossal van módunkban foglalkozni, így minél előbb szóltok, annál biztosabb a helyetek.
Motoros üdvözlettel:
A lényeget eltaláltad "RÉGEN". Mindennek megvan az oka, elég ha csak vissza olvasol. Szinte már mindenki csak fúj a másikra, az embernek nincs kedve ide irogatni, mert mindig csak a kötözködés megy.
Már rég voltam Visontán, de most határozottan jól esett. Az idő is épp ideálisnak tűnt, meg sem csúszott a gumi.
Az offroad jó ötlet szerintem, még nem láttam itt, bár azt hiszem, még lehet csiszolni azon a pályaszakaszon... Nekem nagyon rövid a nekifutási szakasz, a kanyarból a slickkel nem tudok kellő sebességgel kijönni. Az ugrató is lehetne egy kissé meredekebb...
Bár látom a képeken, vannak, akik szépeket röppentenek ezen is :-)
ááá az enyémmel max rollerezni tudtam volna, haver bergjével toltam néhány karikát az off-road szakaszon, aszfaltra nem mentem fel, de így is fasza volt, meg elég komfortos az enduro futómvel
kb annyit mehettünk úgy, hogy onroad/offroad a többi rendesen a betonon, meg néha átmentünk csibészkedni csak az offroad ra
de azért jó volt, ma se kíméltük a motorokat
Akit érdekel....
Kedves SuperMotosok!
Sajnos az előző SuperMoto oktatás az időjárás fenyegétese miatt elmaradt, ám úgy gondoltuk, mindenképpen pótlunk. Jövő hét szerdán, azaz szeptember 29-én tartanánk meg Kecskeméti Márk, és Tóth Ádám vezetésével. Ugyanúgy 10.000 Ft-ba kerül (ebből 4.000Ft a pálya), amiben a személyi oktatás és a pályahasználat is benne van. Délután 1-től egészen este 6-ig tart majd motorozás, de a biztonság kedvéért szerintem már délre legyünk kint. Aki úgy gondolja, az plusz 2.000 Ft-ért akár már reggel 9-től gyakorolhat, de akkor még az oktatók nem lesznek kint.
Várom a jelentkezéseket a suli@tesztmotor.hu-ra, vagy akár erre az e-mail címre, esetleg telefonon is. Szóljatok az ismerőseiteknek, akiket esetleg érdekel a dolog. Maximum 10-15 motorossal van módunkban foglalkozni, így minél előbb szóltok, annál biztosabb a helyetek.
Motoros üdvözlettel:
Molnár Dénes
főszerkesztő - motoros szakújságíró / TesztMotor.hu
tel.: +36 30 / 357 8924
mail: denes@tesztmotor.hu
web -- www.tesztmotor.hu
Sajnálom hogy tegnap nem tudtam motózni veletek, remélem a jövő évem nem lesz ennyire szar aztán jókat verethetünk
Tegnap jó volt dumálni egy kicsit, örültem Neked!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
http://youtu.be/x_1ln86QKKw
Az offroad jó ötlet szerintem, még nem láttam itt, bár azt hiszem, még lehet csiszolni azon a pályaszakaszon... Nekem nagyon rövid a nekifutási szakasz, a kanyarból a slickkel nem tudok kellő sebességgel kijönni. Az ugrató is lehetne egy kissé meredekebb...
Bár látom a képeken, vannak, akik szépeket röppentenek ezen is :-)
de azért jó volt, ma se kíméltük a motorokat