Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap nagyon szurkoltam neked! szerintem ahhoz képest, hogy nagyon régen voltál, nagyon ügyesen mentél!
Sziasztok!

Akit érdekel....

Kedves SuperMotosok!

Sajnos az előző SuperMoto oktatás az időjárás fenyegétese miatt elmaradt, ám úgy gondoltuk, mindenképpen pótlunk. Jövő hét szerdán, azaz szeptember 29-én tartanánk meg Kecskeméti Márk, és Tóth Ádám vezetésével. Ugyanúgy 10.000 Ft-ba kerül (ebből 4.000Ft a pálya), amiben a személyi oktatás és a pályahasználat is benne van. Délután 1-től egészen este 6-ig tart majd motorozás, de a biztonság kedvéért szerintem már délre legyünk kint. Aki úgy gondolja, az plusz 2.000 Ft-ért akár már reggel 9-től gyakorolhat, de akkor még az oktatók nem lesznek kint.

Várom a jelentkezéseket a suli@tesztmotor.hu-ra, vagy akár erre az e-mail címre, esetleg telefonon is. Szóljatok az ismerőseiteknek, akiket esetleg érdekel a dolog. Maximum 10-15 motorossal van módunkban foglalkozni, így minél előbb szóltok, annál biztosabb a helyetek.
Motoros üdvözlettel:

Molnár Dénes
főszerkesztő - motoros szakújságíró / TesztMotor.hu

tel.: +36 30 / 357 8924
mail: denes@tesztmotor.hu
web -- www.tesztmotor.hu
Speciel én mindenkit bírok
Sajnálom hogy tegnap nem tudtam motózni veletek, remélem a jövő évem nem lesz ennyire szar aztán jókat verethetünk
Nekem ez új, én itt annak idején mindig csak kaptam.
ok leszek
de annak is megvolt a miértje,hogy vitafórum is lettünk. Szerintem a kemény maggal nincs semmi gond.
Ezt nem értem Én sem, ha valaki jobb mint a másik,azt amíg nem ismerik felnéznek rá,ha megismerik meg fújtatnak
papa nem ittam 1 hete,ügyelek
A lényeget eltaláltad "RÉGEN". Mindennek megvan az oka, elég ha csak vissza olvasol. Szinte már mindenki csak fúj a másikra, az embernek nincs kedve ide irogatni, mert mindig csak a kötözködés megy.

Tegnap jó volt dumálni egy kicsit, örültem Neked!
én voltam, csak elkezdtünk terepezni aztán el is felejtettem, este meg már meg ma vasárnap nem akartalak zargatni, de holnap csörrentek
az alkohol káros az emberi szervezetre
Ki hívott fel tegnap fék ügyben?
Én speciel dögrováson vagyok!
Ha esetleg valakit érdekel...

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Azért régebben itt nagyobb élet zajlott, főleg egy találkozó után...
Mi is majdnem így verettük tegnap nem srácok?

http://youtu.be/x_1ln86QKKw
autóval jöttem a másik oldalon
Már rég voltam Visontán, de most határozottan jól esett. Az idő is épp ideálisnak tűnt, meg sem csúszott a gumi.
Az offroad jó ötlet szerintem, még nem láttam itt, bár azt hiszem, még lehet csiszolni azon a pályaszakaszon... Nekem nagyon rövid a nekifutási szakasz, a kanyarból a slickkel nem tudok kellő sebességgel kijönni. Az ugrató is lehetne egy kissé meredekebb...
Bár látom a képeken, vannak, akik szépeket röppentenek ezen is :-)
enyim nem volt valami konfortos
ááá az enyémmel max rollerezni tudtam volna, haver bergjével toltam néhány karikát az off-road szakaszon, aszfaltra nem mentem fel, de így is fasza volt, meg elég komfortos az enduro futómvel
Vitted a motort is Vouge?
kb annyit mehettünk úgy, hogy onroad/offroad a többi rendesen a betonon, meg néha átmentünk csibészkedni csak az offroad ra
de azért jó volt, ma se kíméltük a motorokat
20perc?