Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autó van, meg járkálunk hébehóba autóért kintre! Sikerült a fordítót beüzemelni! Köszi!
De ennyi pénzért egy ilyet hiba lenne kihagyni!
Mármint a nemzetközi fuvarozásban. Én 3év alatt egyszer voltam Fuldában...Erre gondoltam
Arra gondoltam, hogy alig jár arra valaki. Ha saját verdával mégy nem nagy dolog...
Powerparts opció. Nagyobb teljesítmény.
Én kurvára szar németes vagyok, firefoxal az imtransalator progit használom ilyen fordításokra. Próbáld ki.
Versenyakksi...WTF?
Alap ha várunk valahol sok sok ideje: ‎"...lófasz lesz itt nem csillaghullás, csikánó..."
Másik ami még beüt, az ARGO idézetek.
Van hozzá egy rakat extra. Gumimelegítő...Karbon...
DE-36 hazahozatal szempontjából elég ramaty helyen van.
jóhogy , mindíg ellövöm amikor szóba jön valami német biznisz
Német hozzáértőt keresek. :)

Neuwertige KTM 450 SMR Modell 08 ! mit Zubehör abzugeben. Antihopping Kupplung serienmäßig!Ausser ein Kratzer am rechten Handschützer ist die KTM in einem neuwertigen Zustand! Extras: Akrapovic Topf und Original , Reifenwärmer , Racing Batterie und normale , Raster Ersatzschoner , Schwinge schwarz pulverbeschichtet , Carbon Motorschutz , Überlaufbehälter , Gabelentlüftungsset , KTM Handschützer , Lenkerpolster , Rahmenschützer , alle Sturzpads die benötigt werden , Bocast Fußraster ( höher und kürzer ) , Gabelbrücke und Lenkerklemmen schwarz eloxiert , Racing Dekor , Racing Luftfilter , alle Kundendienste bei Endurobunker durchgeführt .Der komplette Service , Bremsbeläge und Kettensatz ist vor einer Betriebsstunde gemacht worden !Ausserdem hatte die KTM noch keinen Geländeeinsatz!
de, jó nem?
ez a poén már az üvegtigrisbe is benne volt úgyhogy tudom hogy szakállas
Van egy haverom nem néz tv-t! Elsütjük neki!?
Üdv mindenkinek!
Eladó szeges gumik és tartozékok a jégmotorozáshoz!
Crossra 21-19-es gumik beszegelve! 15ezer/db
R17-es gumik 25ezer/db 120-as és 180-as gumik.
Kérdezz bátran, szegeket és szakmai tanácsot is adok!
Bár engem az a B30-as tégla, meg a sóder is érdekel a háttérben, jövőre garázst épitek
De csak akkor kell,ha Nyugat-Német, nem pedig Kelet-Német
van eladó német márkám olcsón
uhhh, most jóóó az árfolyam

http://arfolyam.iridium.hu/
Németbe! 3400Euró! ~ 940000
Nem HIVtál! A méretnél az átmérőt kérdeztem,h 28,6 mm-es?
hol? és mennyire olcsó?
Az 1 képet elbaxtam!

2008as smr 450 és még olcsóó is!