Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli üzeni, hogy szombaton vagy vasárnap megyünk crossingolni valami kondis pályára, készülj
Kemény a verda Jocó
Én egy kis jégmotorozáson gondolkozok a télre
munkaidőben is...
Munkaidőben ilyenen jár az eszed

lesz, lesz...
tudod min gondolkoztam éppen? az új krossz mocimról még nincs "jócsajosbikinis" fotóm!
Szió! Melyik pályára mentek?

Milyen szép...csilli villi...
Lesz még szegény sáros, úgy érzem
na ja, majd meglátjuk milyen lesz! a futóműre leszek kíváncsi...
nem a legtökéletesebb megoldás, de arra jó lesz hogy ne maradjon ki fél év...
az igen, nem szaroztál
azzal a fékkel igen baba lesz terepen
Aha, sajnos hiánytalanul.
oké....
Tiszta sor! Köszönöm mégegyszer!
Szegecset nem lehetett kiszedni,csak roncsolva.Azt is esztergálták és most zéger van az egyik oldalon,váll a másikon.Jó csörgős lett. A fékátalakítót is én csináltam,nem egy szép példány,de legalább erős.A régebbi valami bilialumíniumból volt hegesztve,deformálódott.Na ez nem. A méreteivel nem sokra mész,hacsak nem ugyanilyen kereked és féknyerged van... Ha már a tárcsa a keréken van rendesen,tök egyszerű kimatekolni hol legyen a nyereg.Megoldod
Tavaszig,nem küldök levelet Aki, ilyen" érdeklődök ,majd megcsináltatom"szinten keresett meg,(holott, adatlapomon minden rajta van )az nem is csináltatta meg nálam,sőt eltüntek,mint hóember a ködben Ha kell felhívsz ,vagy elküldöd,ha nem ,akkor mész Havasihoz
Hello!
Ühüm, köszi szépen!

Nem is tudtam hogy a tárcsán levő szegecseket vagy mik azok, amik tarják az általad készített ,,belső" részt a tárcsához lehet cserélni.

A reszelést meg télen megoldom

A fékátalakítód is te csináltattad? Arról majd lehet kérnék egy méretet ha tudnál adni
Jöhet az ősz,
Jöhet a tél
Norbi báz,ennél jobban hogy lehet abbahagyni? 2X voltam idén pályán.Ha ez így marad,a gumik kitartanak míg élek
Nézd meg ezt és csináld így! A tárcsa egy zx6-é,a közepét meg én gyártattam/gyártottam.Megméred hogy hová kell kerülni a tárcsának,méretre esztergáltatod az "agyat" oszt olyan formát reszelsz bele amilyet nem szégyellsz
de gyorsan átcuccoltál... hónap meünk kukucskára nem gyüssz? A haverok odacsalták a Kecskeméti Márk-ot hogy okítsa őket Én meg tettem fel új slicket csak hogy láthassam a kipujuk végit...
7tized elég lenne
Viccen kívűl,mennyi nálad egy olajcsere elöl hátúl,gáz feltöltés stb... ? természetesen belevaló wp versenyolajjal ..
Tavasszal majd ezt meg akarom csináltatni, eddig csak a Havasit tudtam, hogy ilyennel foglalkozik. Meg ügye a gyári szervíz.
az e-mailemre is jöhet: barcsik.laszlo88@gmail.com
nem nézem le , csak 10kilóval vastagabb, nagyon hosszú áttétellel, utcai futóművel.....
enyém is 450..
az 550 legalább megy mint a tank, de az se gyszerű mire fasza pályagép lesz
ráadásul két henger, mindenből dupla annyi kell
lenézed a 450-et bammeg?!
Telóóóó Sok-sok másodpercet adok,ha szípen kíred
Köszi, de az nem érdekes.. ha 550 lenne elgondolkodnék..visszafelé nem akarok fejlődni..csak gyorsabb akarok lenni
de Zé kiokított, hogy jobbat úgyse találok,inkább ebbe vegyek tavaszra egy csuszokuplungot,meg egy kis teleszkópokosítás oszt jónapot
keleten mindig hidegebb van