Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is Főleg ott fent,leg leg leg fent
Sztem kvajó télen, hóban, jégen
én felkészülten várom
Csöcs
Megvan még az az indítómotor motyód Berghez?
Hóban--pit-quad
Értem. köszi!
Mi is már crossozni megyünk a hétvégén!
igen kell egy átalakító ami fogja az akármilyen 320as tárcsát.
Sziasztok!

Ismeretlen agyon levő elsőtárcsát hogy tudok lecserélni nagyobbra?
DRZ-ben van, 230as tárcsa és szeretnék 320ast.
,,Tárcsafelfogató átalakítót" kellene csináltatnom, vagy felfogatási pontok alapján csinálnak nekem egy tárcsát?

Ti hogy oldottátok meg ha esedékes volt?
énis kölcsönzök télre enduroszettet ésgo a legjobb buli a hóba ökörködniés nem lesztök sár a motor
Én má' alig várom a hót... kerékcsere oszt gyí........
akkor átalakitjuk hómoto-raés ugy toljuk!
tesokám elmondom neked 3 hét mulva faszig gyalogolunk a kibaszott hóban
az alapötlet nem hülyeség, de szerintem bilibe lóg a kezed...
ez Mo. ...
üdv!2-3 hét mulva legyen jo idő mert talán megyünk a pancsira tesztelema tanyaberget talán nemkell szerelni!
nem lehet betölten,,, i mi lenne ez?
egy kérdés :
Ha létezne az országban egy olyan tetőszerkezettel ellátott pálya amit alulról termálvízzel fűtenének,lenne érdeklődés? ?
Gondoljatok bele , ha esik az eső az aszfalt a tető miatt nem nedves sőt langyos a fűtés miatt akár 0 fokban is lehetne motorozni.

www.kisalfold.hu/mosonmagyarov..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:0yfIRAZpGQsJ:www.kisalfold.hu/mosonmagyarov..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
ütős lehet a gépezet de az ülés ilyen lépcsővel kibaszott ronda. De biztos megvan a miértje amiért ilyen, kissé csopperes
Nyami-nyami
Vagy egy tartós tejbe
Mondom inkább Huskyyyyy .
Szomorú lennék ha abbahagynád a motyózást Guli, de a gumikra gondolva , annyira nem is.Amúgy sem bírom a veres gambád Teeeeee. Te.
Vagy egy tartós DRZ
Szeva Peti!
Nekem hírlevélben jött a mailcímemre, onnan lehetett letölteni az akciós árlistát.
Elgondolkodtató az 599.900.-Ft-os ár főleg hogy 850, meg 900 km-es motorok, de nem mernék beleugrani egy ilyenbe. Elég volt a Bergbe
Következőnek inkább egy Husky.
Most is bejön az oldal?