Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ~140 km, szóval kimarad.
Kosatt,
A múltkor irtam vissza iwiw-en. megkaptad? mert ilyen pirossal jelzi a levelet. nem tudom az mit jelent
elképesztő mire vállalkozank egyesek! félelmetes
jujj
Csácső!
Nem valami márkás valami,de asszem 14-es.Néha túl jó,de ebből a fékhatásból nem akarok engedni. Azért köszönöm.
rockstar bodyk
Így már érthető! Akkor nem szóltam
Röstellem de 100% ban igazad van! A bökkenö csak annyi, hogy ezt a mai bandázást már egy hónapja eröltettem a kollégáknál, mert az idöpont fix volt mivel a 7. Házassági évfordulónk van ma. A feleségem pedig ezt kérte (csajos motorozás Nagy csapatban) ajándékba! ( nehéz hosszútávra idöjáráshoz igazodni )
mármint szombaton!
Sziasztok
Ma hívott yamaha Csabi, hogy kalocsán a reptéren lehet motorozni! Ő már volt azt mondja iszonyat jó a pálya, van hogy 5-6ból kell egybe tenni egyedül az aszfalt minősége nem a legjobb.
mit szóltok? mi ugy fest megyünk
Nem szeretnék beleszólni, de már múlt hét közepe óta mondják mától a fos időt...
HA jó idő lesz megyünk, de itt pillanatnyilag SZAR az idő
Ja, ha 8 ig kisüt a nap akkor mi azért motorraszálunk!
Biszibaszibasszameg! A trágya időjárásla való tekintettel lezárnám az erőszakos kényszerítést (tudom hogy ez szinte az utolsó pillanat, bocs) amint lehet kitűzöm az esőnapot (jegyek a váltás helyén vissza) A páros lődörgést megbízható, jóidőben, a szervezést az időponthoz a mostaninál közelebbi napon kezdve, halasszuk el! A türelmeseknek köszönöm a kitartást és a lelkesedést!
Szinte
Kenny911 nalátod! Könnyű nyári záporocska! 1 km re vagyunk egymástól, itt már NEM esik, szinte felszáradt az aszfalt!( Szinte a nap is kisütött)
Már nálunk is esik
Még van 3 és fél óra...
Én is óbudán vagyok, most itt is esik! Motorral kell még mennem néhány helyre estig, nagyon remélem, hogy elál (farmergatya, nyárikabát) Az este miatt meg pláne rezgek! A köpönyeg radarképe elég felhős de estig még javulhat !
Pedig itt nálunk (3.ker) még viszonylag tiszta az idő és nem esik....
Vazzeee esik....
Szeva Gábor,

jó kérdés.. asszem gyári keverékű betét volt benne. Ha a felső fékmunkahengered valami rendes fajta akkor felesleges giga fékbetétet vegyél, mert egyébként is fékez mint a barom, merthát ugye könnyű a súly!
Elvileg az óra alatt.