Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eltört a lapokáám!
Pepi kikapta kerékre és kicsapódott balra belém, csak csont ne törjön, a többi nem számít...asterix térdgép sokat fogott, mert tört és nem a térdem ...
Milyen kurva jó hang volt mikor elindultunk
Közelebbi videó nincs valakinek a startról?
Na most raktam rendbe kicsit a gépet, még tiszta fék olaj volt egy két részen, este sztm kap egy gyors takarítás aztán kész.
Hát igen, jól látszik, hogy Sanya tökéletesen kapta el a rajtot. De Pepítóval ugyanazt a lyukat választották, az meg a fotókon látszik.
Lényeg, hogy nem lett baj.
Jó kis délután volt! Ügyesek voltatok!
Aki edz is néha, nemcsak vedel...
Aztakurva!

Remélem mindenki megúszta!
Itt a videó.
Na ne bassz!
Tavaly óta kész férfi lett ez a Lacika! Csak lesünk az asszonnyal mekkorát nőtt!
Összegezve a motorom olyan volt mint egy ütvefúró, minden kanyarban, a rajt után kormányt kiütve kezemből mindenki rajtam ugratott át, de a buli minden zúzódásomat kárpótolta ...köszi Lacika, zsír volt
Összegezve a motorom olyan volt mint egy ütvefúró, minden kanyarban, a rajt után kormányt kiütve kezemből mindenki rajtam ugratott át, de a buli minden zúzódásomat kárpótolta ...köszi Lacika, zsír volt
Thenkjúú lacaaaa még1x
jó kis buli lehetett, Sanyával mi történt a rajtnál? nagyon figyel a földön az egyik képen
Tényleg fasza volt ez a Kecsói pályamotorozás,meg az esti sütögetés KÖSZÖNET a szervezőknek!
Felteszem újra.
Úgy hagytam a gépet és valszeg vki : " némmá ez meg bekapcsolva hagyta a gépét " :)
Nem helyezés szerint van sorba...valaki majd számolja ki hogy lehetett nagyjából
És íme : lehet szemezgetni...niknév szerint találjátok ki kicsoda
Nem látom még a stratos vidit..link esetleg? Megnézném Én is
Basszus nagyon jó volt ez a tegnapi Kecsó-Lecsó.....Bár a startot kihagytam volna Ma vettem észre hogy a bőrruhám seggén benne van a jó kis CR 250 láncának a lenyomata Fáj is a picsám rendesen..Mindegy a lényeg , hogy nem lett nagyobb bajunk. Bár Laca féle Kophtatómat a jobb pegemről jól elhagytam, ki is tört a lábtartóból és persze nem találtam meg..hát ennyi...Cserébe a versenyen mentem a legjobb köridőmet Na mindjárt fel is rakom a listát itt van a táskámban valahol...Összességében Nagyon faxa volt a nap KÖSZÖNJÜK Lacika, finom volt a gulyás és az olajban úszkált hús is ..
üdv, érdeklődnék,hogy honda hm derapag hoz , van e első féktárcsa, 6 csavaros 260 as, sm kerékre, köszönöm.
Rajtnál történt galiba.
Van vidi róla , már feltöltöttem , csak kell idő mire feldogozza az oldal.
Nem szép...
nah mi voot a nagy csatában?
Nah én lefekvésre készen! Nyalogatom a sebeimet , a vállam holnap röntgenre vár! Nem akar mozogni csak ugy ha a jobb kezemmel emelem!
holnap Dunaszerdahely máá össze is pakoltunk