Pepi kikapta kerékre és kicsapódott balra belém, csak csont ne törjön, a többi nem számít...asterix térdgép sokat fogott, mert tört és nem a térdem ...
Milyen kurva jó hang volt mikor elindultunk
Közelebbi videó nincs valakinek a startról?
Na most raktam rendbe kicsit a gépet, még tiszta fék olaj volt egy két részen, este sztm kap egy gyors takarítás aztán kész.
Hát igen, jól látszik, hogy Sanya tökéletesen kapta el a rajtot. De Pepítóval ugyanazt a lyukat választották, az meg a fotókon látszik.
Lényeg, hogy nem lett baj.
Jó kis délután volt! Ügyesek voltatok!
Összegezve a motorom olyan volt mint egy ütvefúró, minden kanyarban, a rajt után kormányt kiütve kezemből mindenki rajtam ugratott át, de a buli minden zúzódásomat kárpótolta ...köszi Lacika, zsír volt
Összegezve a motorom olyan volt mint egy ütvefúró, minden kanyarban, a rajt után kormányt kiütve kezemből mindenki rajtam ugratott át, de a buli minden zúzódásomat kárpótolta ...köszi Lacika, zsír volt
Basszus nagyon jó volt ez a tegnapi Kecsó-Lecsó.....Bár a startot kihagytam volna Ma vettem észre hogy a bőrruhám seggén benne van a jó kis CR 250 láncának a lenyomata Fáj is a picsám rendesen..Mindegy a lényeg , hogy nem lett nagyobb bajunk. Bár Laca féle Kophtatómat a jobb pegemről jól elhagytam, ki is tört a lábtartóból és persze nem találtam meg..hát ennyi...Cserébe a versenyen mentem a legjobb köridőmet Na mindjárt fel is rakom a listát itt van a táskámban valahol...Összességében Nagyon faxa volt a nap KÖSZÖNJÜK Lacika, finom volt a gulyás és az olajban úszkált hús is ..
Közelebbi videó nincs valakinek a startról?
Na most raktam rendbe kicsit a gépet, még tiszta fék olaj volt egy két részen, este sztm kap egy gyors takarítás aztán kész.
Lényeg, hogy nem lett baj.
Jó kis délután volt! Ügyesek voltatok!
Remélem mindenki megúszta!
Tavaly óta kész férfi lett ez a Lacika! Csak lesünk az asszonnyal mekkorát nőtt!
Úgy hagytam a gépet és valszeg vki : " némmá ez meg bekapcsolva hagyta a gépét " :)
Van vidi róla , már feltöltöttem , csak kell idő mire feldogozza az oldal.
Nem szép...