Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HAli Mindenkinek,
Nagyon tuti volt kecsóring örülök hogy találkozhattam ismét a keménymag jó részével, kicsit sajnálom hogy nem tudtalak benneteket üldözni a versenyen végig a nemnormális noname motoros miatt aki ugye olajra lépett mielőtt elnézést kért volna... nem vagyunk egyformák ugye...
Legközelebb is szervezhetünk ilyen összejövetelt!
Na jó éjt
Sziasztok!
Kegyetlenség volt a kecsói verseny, volt minden, képek vagy ma este, vagy holnap, ahogy az időm engedi!
Már itt vannak kecsón, itt a gumizócucc is!
szia, átnéznél légyszíves a wr topicba és tudnál segíteni a legutolsó kérdésemben?
köszi
2 évig csiszolta,ez kimaradt
Nekem 15 éve van olyan,kitört egy 2,5centis darab az keresztbe fordold,drótozni nem engedtem,így forrt össze.Vagy 2 csiszolta az idegeket,azóta erős mint a disznó
egy picit nekem is látszik
a kulcscsonttörés se jobb :D nekem már 1 éve van egy 2-3 centis külömbség a két összeforrt csont között ez se vmi guszta :D
Jobbulást kívánok!
Ne feledd "piros pozsgás, kemény pöcs"
nem valami fasza ...de majd jóó lessz
Áhoj My-kee!

Alakul a kezed? Tudsz már dolgozni?
MOTOrozni?
Ügyes
Szépestét!

Börni! Hozol akkor gumiszerelőgépet?
Egy bütykössel (te610) pofára basztam magam a betonon az utcába!
Mind a 3 vállszalag elszakadt és le lógott kicsit a kezem!
A kép a valóságot mutatja amikor kb 2-3 cm különbség keletkezik a kulcs csont meg a vállizület között!
A valőságban rondább volt mert mintha ki akarná szurni a börömet a kulccsont vége!
Milyen motor volt az amiért a fél karodat akartad odaadni?

Amúgy ezen a képen mégis mit kéne látnunk
Áhoj Mindenkinek!

Ma pontossan 1 év hogy palcsee-nál majdnem ott hagytam a karom!
A kép nem illusztráció hanem a valóság!
Nagy tisztelet Palinak és családjának a gondoskodásért!
Hál isten mára már tökéletesen rendbe jött!

Sajnos nem tudtam megoldani a munkámat és ezért nem tudok menni Kecskemétre pedig terveztem és nagyon szerettem volna!
Mindenkinek jó motorozást és jó időt!
Ezt a féktárcsával körömlevágós mutatványt nekem Erzbergben sikerült előadnom zorán barátom motorjával - érdekes volt hogy egyetlen pillanatig fájt csak (mondjuk azt kibírtam röhögés nélkül , aztán már csak idegesített hogy dől belőle a vér, de miután bekötöttük (kötszer híjján egy zokni szárából levágott darabbal és powertape-pel - kétszer, mert az első kötés túl nagy lett és nem fért bele az ujjam a kesztyűbe ) végigmotorozgattam vele az egész napot...amúgy csak most pár hete nőtt vissza teljesen a köröm...
supermoto szettek beépítése,igényesen,referenciákkal 06203658461 zirc
Vannak ilyen ramaty napok...

Kár, hogy nem tudsz jönni holnap!
eddig nekem is "sikeres" volt a napom.
Hazaértem Kecskemétről. Még mindig jó a pálya, kívánok Mindenkinek holnapra nagyon jó időt és hangulatot.

Nekem csupa szívás volt ez a mai nap.
Unokaöcsémmel tettem fel futóra a motort, közben beszorult az úja a tárcsához, így félig lecsippentette a úja-hegyét és a körmét. Vihettem az ügyeletre. Aztán ki kecsóra...
A pályán (mikor a gokartokat kerüli meg a pálya a célrará előtt) egy pillanatra kanyarban leállt a motorom, telitalppal gyorsan egyenesbe rúgtam (majdnem alá szorult a lábam), még a talpvédőm is elrepült, szerencsére csak kimentem a fűre nagyobb baj nem volt.
Majd, mikor indultam haza, elengedte a spani a motort és eldőlt a futón. Folyt belőle minden, de nagyobb baj akkor sem lett.

Kívánok nektek 'egyéb' eseményekben gazdag napot holnapra!