HAli Mindenkinek,
Nagyon tuti volt kecsóring örülök hogy találkozhattam ismét a keménymag jó részével, kicsit sajnálom hogy nem tudtalak benneteket üldözni a versenyen végig a nemnormális noname motoros miatt aki ugye olajra lépett mielőtt elnézést kért volna... nem vagyunk egyformák ugye...
Legközelebb is szervezhetünk ilyen összejövetelt!
Na jó éjt
Nekem 15 éve van olyan,kitört egy 2,5centis darab az keresztbe fordold,drótozni nem engedtem,így forrt össze.Vagy 2 csiszolta az idegeket,azóta erős mint a disznó
Egy bütykössel (te610) pofára basztam magam a betonon az utcába!
Mind a 3 vállszalag elszakadt és le lógott kicsit a kezem!
A kép a valóságot mutatja amikor kb 2-3 cm különbség keletkezik a kulcs csont meg a vállizület között!
A valőságban rondább volt mert mintha ki akarná szurni a börömet a kulccsont vége!
Ma pontossan 1 év hogy palcsee-nál majdnem ott hagytam a karom!
A kép nem illusztráció hanem a valóság!
Nagy tisztelet Palinak és családjának a gondoskodásért!
Hál isten mára már tökéletesen rendbe jött!
Sajnos nem tudtam megoldani a munkámat és ezért nem tudok menni Kecskemétre pedig terveztem és nagyon szerettem volna!
Mindenkinek jó motorozást és jó időt!
Ezt a féktárcsával körömlevágós mutatványt nekem Erzbergben sikerült előadnom zorán barátom motorjával - érdekes volt hogy egyetlen pillanatig fájt csak (mondjuk azt kibírtam röhögés nélkül , aztán már csak idegesített hogy dől belőle a vér, de miután bekötöttük (kötszer híjján egy zokni szárából levágott darabbal és powertape-pel - kétszer, mert az első kötés túl nagy lett és nem fért bele az ujjam a kesztyűbe ) végigmotorozgattam vele az egész napot...amúgy csak most pár hete nőtt vissza teljesen a köröm...
Hazaértem Kecskemétről. Még mindig jó a pálya, kívánok Mindenkinek holnapra nagyon jó időt és hangulatot.
Nekem csupa szívás volt ez a mai nap.
Unokaöcsémmel tettem fel futóra a motort, közben beszorult az úja a tárcsához, így félig lecsippentette a úja-hegyét és a körmét. Vihettem az ügyeletre. Aztán ki kecsóra...
A pályán (mikor a gokartokat kerüli meg a pálya a célrará előtt) egy pillanatra kanyarban leállt a motorom, telitalppal gyorsan egyenesbe rúgtam (majdnem alá szorult a lábam), még a talpvédőm is elrepült, szerencsére csak kimentem a fűre nagyobb baj nem volt.
Majd, mikor indultam haza, elengedte a spani a motort és eldőlt a futón. Folyt belőle minden, de nagyobb baj akkor sem lett.
Kívánok nektek 'egyéb' eseményekben gazdag napot holnapra!
Nagyon tuti volt kecsóring örülök hogy találkozhattam ismét a keménymag jó részével, kicsit sajnálom hogy nem tudtalak benneteket üldözni a versenyen végig a nemnormális noname motoros miatt aki ugye olajra lépett mielőtt elnézést kért volna... nem vagyunk egyformák ugye...
Legközelebb is szervezhetünk ilyen összejövetelt!
Na jó éjt