Te ott leszel Tesó? Lacika, Luki bácsi is? Én lehet hogy ha szép idő lesz akor legurulok az asszonnyal izé... családi program... De legalább nézhetem! Szombaton meg amúgy esküvőn vagyunk a kophal, spírellel, türkisel, dióval!
na nyugalom már gyerekek!jó lesz a buli, aki csak tud jöjjön! a MAMI-ért tűzbe teszem a kezem, de szerintem ezzel mások is így vannak, akik tavaly ott voltak.az hogy most "az akiről nem beszélünk" hogyan nyalt bele a MAMI tortájába, majd idővel eldől.
különben is!most az egyszer vegyetek rólam példát.ma délután 2ig úgy volt, hogy ez a verseny kiesik az életemből. 2kor "megszületett" az első, pár percel ezelőtt a második vesekövecském. 2 után már a motort gumiztam, olajat cseréltem, a kormánystabihoz akartam gyártatni alkatrészt stb stb......
lazuljatok már kicsit el!SZOMBATON IRÁNY BALASSAGYARMAT!
jaaaj én nem erre gondoltam papa! csak a biztosszerintem szófordulatra
aztén is vágom hogy ez nem lehúzós buli, azért irkálok már vagy 2 oldal óta zsiráffal
nem értelek! a MAMI rendezvény biztos nem a lehúzásról szól! a MAMS -os rendezvények már inkább...
vagy mi vagyunk rohadt csórók? a fene se tudja... de ebbe aztán már tényleg ne menjünk bele!
Lehet egy kérdésem? Miért rendeztek supermoto OB-t, és nem csak egy olyan baráti, jó hangulatú futamot, mint tavaly?
Az én tortámba nem nyal bele senki, azért harapok!
különben is!most az egyszer vegyetek rólam példát.ma délután 2ig úgy volt, hogy ez a verseny kiesik az életemből. 2kor "megszületett" az első, pár percel ezelőtt a második vesekövecském. 2 után már a motort gumiztam, olajat cseréltem, a kormánystabihoz akartam gyártatni alkatrészt stb stb......
lazuljatok már kicsit el!SZOMBATON IRÁNY BALASSAGYARMAT!
viszont ha már ennyi tintát pazaroltál a dologra, akkor el kell jönnöd!
Jössz szombaton, vagy mi lesz?
aztén is vágom hogy ez nem lehúzós buli, azért irkálok már vagy 2 oldal óta zsiráffal
vagy mi vagyunk rohadt csórók? a fene se tudja... de ebbe aztán már tényleg ne menjünk bele!
"egy Biztos. Szerintem..."
és egy biztos: szerintem senki nem mondta, hogy a MAMI lehúzós bulit csinál-csinált.