mintha amaz nem off lenne
Én kiestem egy meccsel. A 4. percre elpilledtem,aztán estem egyet. Sajnos ez ilyen. alig judozok mostanság, csodák nincsenek ebben a sportban semmi kondi, ráadásul alergiás is vagyok,meg előtte kettőt éjszakáztam .. nem jó kombináció
mintha amaz nem off lenne
Én kiestem egy meccsel. A 4. percre elpilledtem,aztán estem egyet. Sajnos ez ilyen. alig judozok mostanság, csodák nincsenek ebben a sportban semmi kondi, ráadásul alergiás is vagyok,meg előtte kettőt éjszakáztam .. nem jó kombináció
A csúsztatáshoz igazából tényleg "csak" fék kell.
Kell egy nagyon erős és jól adagolható első fék, egy nagyon jól tapadó első gumi és egy kis hátsófék vagy motorfék.
A csúsztatás lényege az, hogy annyira fékezel az első fékkel, hogy majdnem az egész motornak a tömege az első kerékre nehezedjen. Ekkor elkönnyül a motor hátulja és kis fékkel vagy motorfékkel gördülve csúszó állapotba lehet hozni a hátsó kereket. Így lehet csúsztatni nagyjából. (legalábbis szerintem)
Amiért mondtam, hogy nagy motor és nagy tempó kell hozzá az az, hogy a dt-nek nincs olyan féke és első kereke amivel ezt meg lehet csinálni és a tempó is sokkal kisebb, mint aminél csúsztatni szoktak.
Mire te a dt-vel akkorát fékeznél, hogy már csúsztatni is lehessen addigra vagy megcsúszik az első kerék vagy már meg is álltál.
Ha valaki elküldené az email címemre: RH8DQ kukac CITROMAIL pont HU -ra Bartha Sanyi (Hajdúszoboszló) email címét azt megköszönném!
Üdv!