Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GD, Rókapimpó: ilyen érzés a sor4 ------ forog, forog, forog, forog...még mindig nem megy.....forog,forog,forog....hát már talán olyan mint a 250 4T 1 henger, forog,forog forog.....végre 10ezer innen gyorsul olyat 14ezerig mint a 450 4T, utánna megy, de úgy visít, mint akit szárazon seg.........
Azta hetvenkedtős számosast azt valahunnan ismerem Megy mint a gép
Kosattal mi lehet? nagyon el van szivárogva mostanság
reggel Csabi meglátja, "bazdmeg én soha többet nem megyek előtted "

Én is amugy végig azt figyeltem, mikor látom meg a ktm csabiékat a fűben máshogy nem volt sanszom.
A himbilimbihez képest biztos jobb ,de sokat ne várj tőle
Mé?Nincs tükrük?
Srácok töltődik felefelé egy rakás kép! remélem mindenki tud szemezgetni magáról!
Atysnak mégsem olyan van ami nekem kell, szóval a kérdés továbbra is aktuális, jöhetnek az ajánlatok!
Nincs mit! Már levédettem a "slider" pácot! Október elejére is csinálok ha lesz rá igény!
Szia Petya,

Nekem van egy pár 2010-es fekete színben.
Szereztem egy 690 Prestige telót, arra kell!
Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam pályán, sokat várok tőle a himbilimbi pattogós eddigi telómhoz képest! Remélem jó lesz!
Persze ha nem találok védőt veszek újat, csak így gyorsabb lenne!
Sajna van vagy 3 idom szettem igen..de telószár védőm csak egy van De különben az SMC telóvédője nem jó csak az Enduró 690 vagy az SMC 690 hez. Régebbi típushoz nem.
Ejj, pedig Benned bíztam leginkább! Annyi dizájnban láttam már a motorod, hogy gondoltam van vagy 5 idomszetted!
Azért köszi a visszajelzést!
Nekem sajna nincs
Van itt egy jó nagy 690SMC-s banda! Nincs valakinek esetleg elfekvőben eladó teleszkóp védő műanyag párban?
rátok is gondoltam hogy jöhetnétek nemsoká felhívlak
székesfehérvárról megyek, és sztem 12 körül érek kakucsringre
Csak azt ne higgye rólam valaki, hogy sor4 párti vagyok.
ebből tuti nagy szájkarate lesz
Nem.
Az, hogy nem rázza ki a beled, nem olyan, mintha egy deszkán ülnél és nem kell 10 óránként olajat cserélni.
Szia Apuka
Hogy vagytok? Milyen a babás élet
Vasárnap Kakucs... lehet csatlakoznánk mi is még egyszer idén. Fehérvárról jönne még valaki?
Mi? Hogy megy normálisan 100 fölött is