Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az titok
Ok. És a csúsztatásos dologról tudnál valamit mondani? Melyik féket mikor hogy miért?!
nem
Nem veszel fel msn-re? Adhatnál pár jó tanácsot! :DD
addig döntsed amíg le nem ér a lábtartó...
....aztán a kormány ... aztán a sisak
Hát valami olyasmi! Mást nemigazán tudok a 21-es első kerékkel...
nyócvanas dtvel gondolom csúsztani akarsz nem?
Hánykor mész? És honnan?
Sziasztok!
Nem tudtok valami "alap" oktató videót, vagy cikket vagy valamit? Keresgéltem a hsz.-ekben de nem nagyon találtam meg neten sem. Ha valaki tudna küldeni valami cikket vagy valamit azt megköszönném.
okkkk
elvileg jó idő lesz
Ha nem lesz szar idő én megyek.
Ahogy a képen is látszik, ezt testközelből néztem végig! Volt is a sisakban dödögés: "Bammeg Lacika!" Aztán: "Picsába, majdnem meglett a dobogó!"
Azért nem sok híja volt a kép alapján azt mondanám, hogy esés lett a vége! Ha jól emlékszem a kerekek össze is értek!
"...minden résztvevő..."
Ja ha valakit kihagytam volna, akkor BOCS!
Sziasztok!
Kicsit megkésve, de én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a hvégi kecskeméti eseményekről! Nekem életre szóló élmény volt és végre megismerhettem még több nagyon jó embert a fórumról! Azt hiszem jó kis csapat ez!
A többit szerintem mindenki résztvevő nevében:
- Lacika köszi mindent, édesapádnak is nagy elismerés a gulyásért!
- Atys köszi a húst, extra tutin volt bepácolva! Másnapos reggelinek is kiváló volt!
- Zé köszi a kupákat! (bár nekem nem hoztál de azért fasza gyerek vagy! )
- Börni köszi a gumiszereléseket, elég extra lehetőség ez a társaságnak, adott esetben az ember egész hétvégéje múlhat rajta, hogy tud-e gumit cserélni!
- CSAJOK! Köszi a komoly pálinkafogyasztást, ezzel az esti hangulat megalapozását! A pasik keményen le lettek általatok nyomva, de ez így volt jó!
üdv,
Petya
köszi
Gratulálok!
nah ja, de az még kicsit odébb van... most még csak eszik, alszik, és síííííír...
ha nem is lesz nagy motoros belőle, azért majd remélem egyszer kétszer elkíséri a faterját supermotozni...
az aranyos lemaradt
Gondolom a csajszi szerencsére manapság, már a nők között is divat a motorozás
köszi Lacika, minden oké, mint írtam bővült a Kiss családom
hát csorgattam a nyálam a kecskeméten készült fotókra... mentem volna nagyon!
nemrég megszületett a kislányom, és most egy kicsit hanyagoltam a motorozást... de most már komoly elvonási tüneteim vannak, úgy hogy 'kénytelen' vagyok felpattanni a lóra
ma volt szerencsém menni egy sor4es motorral........ hát ez valami betegség
jaja! elírtam csöppet

Jocó mi a helyzet? régen láttalak! minden oké?
október 3-4 lesz az!