Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wazze,
Én vártalak kecsón... mé' nem gyütté? A keménymag ott vót... sőt még "Z" is volt, néha motoron is láthattuk.... .
Nem véletlenül szeptember 4-5? Október 4-5 az hétfő-kedd, arra tuti, hogy nem tudok elmenni, de a szeptemberit megfontolom
vasárnap valaki kakucsring? szabad a pálya!
2 hónap után beröffentem végre a gépet
Csak baromkodtam FMX bemutatót csináltunk a hétvégén Békésszentandráson! Még a Kornél is ugrott, igaz a 450el
De tényleg, hol volt a "beállítom súlyra a telómat meg a tuningkipofogó is kell" brigád? Nem nagyon virítottak a képeken!
Gyalogkakukk voltam én is...
na majd akkor jövőhéten kiugrok megkérdezem,mehet-e a buli
Ha lesz 15-20 fok mehetünk Gumimelegítőm van Ja és nem vagyok Profi
Te pofátlan vagy de abban Profi
Szerintem full extrás volt! még azok is jókedvel távoztak akiket letaroltak!
Ezért viszont mérges vagyok, ugyan is ez nem profiság kérdése! Jó a tarsaság nagyon, van aki nem is motorozott, még is jól elvolt egész nap.

De ha már itt tartunk! Kaptam már pár kérdést,hogy lesz-e még ilyen.
Egy oktober 4-5.-re be lehetne iktatni , ha van hozzá kedvetek.
Nem tudom milyen idő lesz.
Jó volt a buli Lacika? Én nem mertem odamenni nem vagyok profi
Vagy esetleg BarthaSanyi biztos tud rajtad segíteni:

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Hali Barni!
Én is így jártam, és megvettem a szettet. Egyébként nekem a Ceglédi suzukiban 15-ért hozták. A régiek megvannak, ha az jó, abból tudok küldeni 1-2 darabot. Hétvégén megyek haza, ha addig ráér, vagy nem tudsz szerezni, akkor előszedem, és hétfőn postára tudom dobni. Ha érdekel a dolog, akkor légyszi dobj egy címet a mailomra.
Üdv: Küri
köszönöm szépen a segítséget!ahol voltam mindenhol eztmondták!megnézem hátha találok valmit!
kb 900-1000 ft 1 db küllő.

ha sehol nem kapsz, akkor az universal motornál meghozzák neked rendelésre. ki is postázzák.
3-4eur.
Ez kamu...olyan nincs, hogy csak szettbe lehet kapni...méret, fénykép egy épp küllőről, és motorosboltokban biztos kapsz.
hello!segítséget szeretnék kérni!egy drz400smem van és a hátsó kerékből kitörött egy db küllő!nincs véletlenül valakinek elfekvőben ilyesmi mert szettbe lehet csak kapni az meg 24ezer!1dbért nemakarnék megvenni egy szettet!méreteket tudok majd mondani hogyha esetleg kellene!előre is köszönöm!
jesszus azért lehet törött ott a láb vagy valami.
ú bakker,egész jól megúszta. ezt nálunk legalább 15 en tarolták volna le!
Aztakurva aza kép
Qrva életbe hogy nem lehettem ott , még úgy is bevállaltam volna hogy az esőemberek között vagyok esküszöm
De úgy látszik a technika ördöge nem csk átutazóban van nálam, pedig már kitessékelném
hoppá
amint lehet, mozgasd a könyököd, mert ilyen esetben izületi kontraktúra jöhet létre. magyarul az izületi mozgásszög beszűkül. nekem is egy hónapig le volt kötve a jobb kezem, gyógytorna és minden kezelés ellenére, évekig nem tudtam teljesen kinyújtani.
Köszi. Jaja kelleni fog. Be is szerzek 1 frankót a jövő évre tuti. Meg egy sisak is kell.
ColdF csinálta, elkértem tőle mailben! Vállam jo, picit fájdogál, a lapockám egyáltalán nem. Leginkább az a rossz hogy 3 napja bevan hajlitva a könyököm a kötözés alatt. Majd csinálok képet.
állitólag erre is jó az a nyakvédőő amit Börni is visel..jobbulást basszus durva 1 póz