Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is igaz!
nekem is az lett, aztán mi lett belőle
Srácok lesz nekem is egy DVD-nyi képem,majd felrakom őket a jövőhéten azok menet közben fotók, szerintem mindenki rajta van
vannak közte nagyon jó akció képek,előzések ilyesmi.
Versenymotor kéne alád koma!
Ja igen, ez se egy rossz meglátás...de inkább mellőzném
HA ezentúl sokat akarsz fejlődni, valakit mindig kérj meg , hogy taroljon le hátulról a menet előtt
Az tuti! simán lenyomtak szerintem mindenkit pálinkában

Húú petya pálinkája tényleg nagyot üt. van benne kraft
Az az
A csajok nyomatták a legjobban a végén
before..after...
Verus és jómagam is köszönök mindenkinek mindent,valóban szuper nap volt,a rajtbukást elszenvedőknek jobbulást kívánunk. Szeretnénk még sok ilyen hétvégét. Akitől nem tudtunk élőben elköszönni bocsánat.Kissé elcsúszott az indulás hála Petya pálinkájának amit a csajok úgy nyomtak mint a vizet
Ne én tehettem róla, de jó legyen SzundiLuki
de jó, hogy kontrasztba kitetted a ványadt testemet lacika mellé!
SANYAA! köszönöm mégegyszer, hogy megheggesztetted a verdámat!
Köszönöm srácok...igyekeztem a nagy vassal Az esés egy kicsit felbaszott, pedig tényleg nem kicsit zakóztam...Pedig a picsába Én meg tudtam pont állni ki is akartam kerülni mikor hátulról pufff...:S aztán irány mellel előre és háttál rá a másik motorra....fáj is a hüvelyk ujjam meg a picsám rendesen de szerencsére ennyi. De nagyon jó volt mikor páran mögöttem tereltetek vagy éppen próbáltam utánatok felzárkózni...biztos sokat lehetne fejlődnöm...Ahogy időm,pénzem engedi megyek máskor is...
READY TO RACE....ja és már készen vannak a fotók is lassan pakolom is felfelé
26an voltunk, akik jegyet vettek, és ma még jöttek 6an. ők picit elkéstek komoly kis banda ez nagyon!
A szervezés nem tartott semmiből, és örülök hogy eljöttetek! Néha volt egy kis csúszás(1-2 óra ), próbáltam azért ugy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen .

Ma még mentem egy karikát yamaha Csabival,de másnaposan nem az igazi
Lacika köszönet mindenért, nagyon jól szervezett nagyon király nap volt a tegnapi. Nekem nagyon tetszett. Sajnálom a rajtnál megsérülteket, azt nem hogy kimaradtam belőle. Pepító neked mielőbbi gyógyulást!
Luki majd legközelebb jobb lesz!
Koph előtt le a kalappal...nagyon jól terelte a vasat!
Húúúú gyerekek,gyerekek
sőt rád kimondottan jó hatással volt minusz 6 tized
ez a kipp-kopp gyerek meg úgy begyorsult, hogy biztos szed valami szert ő is meg a motorja is!
igen jól láttad, valami nem volt rendben, de nem tudom mi. a motor piszok jó volt, a pálya rendben volt, a társaság tökéletes volt, Börni cserélte nekem gumit a hiba az én készülékemben volt, de nem tudom, hogy mi.
Ja, baráti versenyt mi? Többször nem adok rajtot! Ennyi barmot egy rakáson...óvatos rajt