Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De durva. jobb már a vállad? fos nagyon?

Ezt a képet ki csinálta? elég jó minőségű.
Bakker, hát hiába írtam Nektek 20-án hogy másfajta élményekben gazdag bulit kívánok?!
Amilyen béna vagyok tutira elhasaltam volna én is a startnál, azaz lehet h mégse', mert az eleje esett, nekem az időmérő alapján meg a 20. sorból kellet volna indulnom.

Gyors felépülést és kicsinyke anyagi kárt a sérülteknek!
látod, megy ez neked, ezt is meg tudod oldani. ráadásul mind2 esés éppen előttem történt.
Háj zsír volt a buli(kössz lacika),a rajtbalesetet kivéve .Lehet én voltam az egyetlen aki 1 körön belül 2 őt esett?!
jaja meg nem lenne rossz visszanézni, mert valójában azt sem tudom, hogy hogy mentettem, csak menetettem. utánna meg félre álltam....részletek nincsennek meg.
Ilyenkor ha mindenkin volna sisakkamera, mekkora múvit lehetne összevágni a felvételekből!
én meg közvetlen közelről ott skubiztam mögötted az egészet
Sziasztok még mindig eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm_sv_e
r6n_csere_erde-4076592
Ezt nézzétek. Jobb váll és a sisak bal fele van lent!
1x majdnem elvesztetted a fejed
HUSQVARNA
Háj! Van egy eladó SM szettem. Eladó cuccaim közt meg lehet nézni. Irányár.
Mi is köszönünk mindent jó volt a hangulat, a társaság, a kaja, Petya pálinkája 1. osztályú . A rajtnál történt baleset elmaradhatott volna( felvettem, majd feltöltöm), jobbulást mindenkinek, aki megsérült
Na de jó lehetett valakiknek.. a picsába....
Azért írja ki hogy többet a kutya ne vegyen ilyen földhözbaszós-kulcscsonteltörős motort?
Ird csak ki hogy milyen moci volt

Lacika, igen jo bulit szerveztèl ahogy elnèzem
Jó időt mentél tökmag (Lux Tomi). Sajnos az S-küvő előkészületei miatt nem tudtam lemenni, de legközelebb remélem lejutok, mert hallottam jó kis buli volt! :)
OFF, de kurvajó...Albinak biztos tetszeni fog
http://wimp.com/hawkssee
Ja jó lenne..de ez is az is nincs annyi píz most...ezért vettem ezt ami erre se arra se jó Meg szeretek utcán is menni meg a hegyekbe kanyarogni...SMR a best nálam is