Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacika, ha lenne még kép a 78-as rajtszámú motorról, kérlek küld el az info@blackmoto.hu-ra. Köszönöm
OK, ha eljön az ideje visszatérünk rá! Köszi!
NEM! :)
menyit mentél vele kb?
meg Jászberény-Jászalsószentgyörgyön
jóaz
a falusi múvisztár
Ez viszont Bp-n nem rossz,olcsóóóóóó megoldás
SXV rendben, volt egy pár sikeres utcai menetelés

ezzel végig lehet menni az Andrássy úton, bizonyos felvonuláson, és még meg is dobálnának
Ugye a motrid nem ilyen volt?
a 2. mondat pl. nekem szól?
Még nem vagyok drága Ha nem lesz jó, keress meg.A puding próbája az evés .
Ott leszek Főnök
Emlegettünk a bulin amikor a csajok elkezdték felszippantani a pálesz készletet!
Akkor úgy tűnt, hogy szükség lenne az általad feldobott 5 liter meggyre!
Jó reggelt!
Értem mire gondolsz Csika. Tudom, hogy csak egy megfelelően behangolt futómű a jó. Ha ez nem jön be akkor az lesz a következő lépés, hogy megcsináltatom. Csak ez anyagilag nem egyszerű történet, de Te ezt nálam sokkal jobban tudod!
Ami biztosnak tűnik, hogy az eddigihez képest ez előrelépés lesz.
Kár hogy nem tudtál jönni motorozni. a Következőre remélem már el jössz
Sxv hogy muzsikál? megy mint a tank?
Luki cimbi! GSXR? Én vissza ülnék rá........megbántam,h eladtam
itt vagyok,haver,csakkk....ÉLET van kevés gond, de mindegy
Riderek! 30-án hétfőn este 8 nyugati ! SM gurgulázás csajokkal (vagy nélkülük) sokan kell, hogy gyertek (fontos!)
FOS ez mind!
Na olyannal még nem mentem...de azért az elég erősnek tűnik, hogy 10-14e között egy 100+ LE-s gép úgy menjen mint egy ötvenpár lovas 450-es...
GSXR-600
Amúgy a hengerhiányosokhoz szokott népeknek (like me) valóban becsapós lehet egy erősebb S4: tökre úgy érződik hogy nem megy, aztán ránézel az órára és hopp máris 160-at mutat
A hétvégén megint autósgyorsasági ob a pannónia ringen. Valaki lesz arrafelé a hétvégén, gondolkozom hogy vigyem e a motort
Áruld már el hogy ez milyen motor volt...250-es Bandit?