Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hurrá . Akkor mi lesz este? Remélem elmegy az eső gyorsan máshová...
itt már esik Nemtom mi lesz így este? Nem sok
Nyugatinál Hol ?

Parkoló?
Szép napot mindenkinek! Jó hír: este nem fog esni. Ha még valaki nem tudja: 20 h nyugati, laza gurulászás! GYERTEK (kettesével pláne)
Éljen a tüdőrák...
dízelpávör
e hogy megy a dinnyés merci
OFF,de gondoltam beteszem,hátha valaki szereti a dízel vackokat...
http://youtu.be/24afjVqm2Uw
Szia Attila!
Egyszer vettem tőled egy féknyerget.Jóféle négydugósat.Igaz,volt vagy két éve,de nagyon véletlenül nem emlékszel milyen fékbetétet raktál bele? Newfren-nek látom,de valami összetétel jó lenne,biztosan abból is többféle van. Úgy fog,mint a vegytinta,és pontosan ilyet akarok bele,csak újat
Köszi
G.
Nem nagyon híttá wazze... danika elfoglalt téged?
Fazerrel mentek? meglesném..vagy gyertek erre felém azt meglesem
De simán mennék, csak nemtom mikor még..Danival vagyok még, Anita 4-5 felé jön haza sztm...Hívlak ha időben el tudok indulni..
Tomka,
Figyu, 4 körül meünk lepence felé... nem gyüssz?
Kizárt dolog , NEMTOM
én személy szerint 2 db-ot használtam.Az egyik nem az én hibámból tört ketté,a másikat pedig teljesen hibátlanul adtam el.Szerintem egy nagyon fasza gépezet,csak ajánlani tudom.Ha rendesen foglalkozol vele meghálálja
WoLfi, gyertek!
Remélem senki nem felejtette el a hétfő esti programját! (persze a száraz időt szintén remélem!
hali, valaki megtudná mondani hogy a 2006 ktm lc4 640 ez már dupla csöves és hatszöglámpás modell mennyire megbízható és mennyit kell vele foglalkozni, mármint szervizelni meg erőre és fogyasztásra mégis mlyen
Hellohello Sm-esek! Mi a helyzet errefelé? Nagyon nagy a csend a topicban.
Sziasztok!

Ha valakit érdekel hirdetéseim közt talál két SV 650 felnit tárcsákkal bőven jó gumikkal, hibátlan állapotban, SM építésre tökéletesen alkalmas. 40.000 Ft az ára egyben.

Edem
sokan leszünk ? mi megyünk szívesen
Beb! MIkor lesz látható a videótok?
Tsókolom Maguk jól vannak?
okés, de ma már nem tudom megnézeni. kezdek pakolni, nemsokára indulok ki novisadba versenyre . vasárnap jövök haza, hétfőn elküldöm ha van
Mennek azok!
6-7 ezer között kapcsol be (ha jól emlékszem) a 2. sor injektor, már onnan tól keményen.
10 másodperc körül teljesítik a 400 métert (az utcai haccázasok) és addigra már közel 220 km/h körül muzsikálnak.