Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacika ne máááá na ez volt a vicc papa
prestige-ben kellene torzulnod pedig
Mé ne?Hagy nyomják
na ennyi
zsiráf szava ennyit ér , sok értelme volt nagy dumáinak. hova ennél fajább program?
de tuti erre is rákontráz, valami rejtélyes szöveggel,amit csak ő ért, vagy még ő se.
nem esküszöm vér komolyan mondtam
Vasárnap nevezés és gépátvétel az első bemenetig, az valahogy dél körül lesz Nektek. Mondjuk 11-ig.
milyen kezdőőő? vicc volt ügye?
.......ne veszekedjetek máááá'''..........

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JJJJJJJJJJ!

Ezt a szarkeverést nem is értem?
Aki volt tavaly, az tudja, hogy milyen egy verseny, amit a MAMI szervez. Aki nem, az meg előbb kérdezzen, és ne lázítson!

Akkor, hogy mindenkinek tiszták legyenek a szabályok, leírom részletesen, hogy mi lesz, és mire várunk Benneteket.

1. Nevezési díj 10,500,- ha van liszenszed. Transzponder is benne van az árban és a felelősségbiztosítás is. Természetesen az ár két napra értendő. Ezért kaptok négy bemenetet, egy szabad, egy időmérő (ez szombat), egy warm up, egy futam (ez vasárnap). Itt jegyzem meg, hogy a Ti OB futamaikoton két race szokott lenni. Ezt úgy tudjuk megoldani, hogy vasárnap nem lesz warm up, hanem két futamot tartunk. Hogy mégis legyen vasárnap is valami warm up, az első futam előtt 3 felvezető-bemelegítő kört mehettek. Természetesen ezt a versenyigazgatósággal is egyeztettük. Innen döntsetek Ti.
2. Aki nem liszenszes, az vált napit, ami 2,950,- plusz 880,- biztosítás. Ezek az összegek a www.mams.hu oldalon a díjak menüpontban megtalálhatók.
3. Nem az "Öreg" rendezi, hanem a MAMI. Én nem tudom, hogy mi a bajotok vele, biztos meg van rá az okotok, de annyit elmondhatok, hogy Ő ajánlotta fel, hogy ezt beleveszi az OB pontozásába, a többi dologba nem is szólt bele.
4. A szabályok természetesen az OB szabályok, ez vonatkozik a géposztályokra is. Az időtervben két csoportot kaptatok, az öt kategóriát ebben a két csoportban tudjuk indítani.
5. Aki nem tud jönni a szombati időmérőre, az vasárnap a végéről rajtol. Annak utánanézek még, hogy ha ez több embert érint, akkor mi dönti el közöttük a rajtsorrendet. Szeretném megjegyezni, hogy a szállás, amit kialkudtunk Nektek is, az a depó utcájában található kollégium, fejenként rettenetes 2,300,-, amit természetesen a kollégiumnak kell fizetnetek. Szerintem jobban megéri két napra jönni, mert a nevezési díj az egy napra is annyi, viszont a szállás felárát beleszámolva kétszer annyit mehetsz. Van más szállásadó is, valami kocsma jelezte, hogy az udvarán ingyen sátorozás....
Valamint szombat este ingyen koncert, streetfighter-show a koncert előtt. Vasárnapra veterán motorversenyző találkozó, felvonulás, kiegymás....

Halkan megjegyzem, hogy ebbe a két napos rendezvénybe úgy 3millát kell beletolnunk. Számoljátok ki, hogy ebből mennyi jön vissza a nevezési díjakból....

Na ezek után tegye fel a kezét az, aki szerint a MAMI lehúzós bulit csinál-csinált...

És ha jól sikerül a buli, akkor ezt megrendezzük jövőre is, Veletek együtt is!

És mindenkinek
én valami kezdőbe akarnák
még egy kérdés:
én sajnos csak vasárnap tudok menni, meddig kell megérkeznem a helyszínre? a gépátvétel miatt kérdezem! az mettől meddig van?
igen, open
Ne kombinálj. Senkinek sem jutott eszébe emelni.
na szívjuk már el a békepipát...
nem tudom milyen kategóriában indultál tavaly Jocó? Open?
Napi licenc asszem 4 rugó, de minnyá ide csődítem a górét.
No.
A verzió: szobat egy szabad, meg egy időmérő. Vasárnap egy bemelegítő edzés, meg egy race délután.

B verzió: szombat egy szabad, egy időmérő. Vasárnap egy race délelőtt, egy meg délután. 2 felvezető kör mindkét futam előtt.

Rugalmasak vagyunk, bár a versenyigazgatóságot a MAMS jelölte ki, ők még lobogtathatnak szabályokat.
na akkor 19.800
Köszönjük.
Gyertek, segítsetek, szóljatok ha valami nem tetszik, megoldjuk.
köszönöm!
onnan szép nyerni
Ehte a technikai szabályzat szerint fogják átvenni a gépeket. Csövek tartályba, leeresztők drótozva, stb...
Ezt most nem értem. Illetve az első rész, a komolyan vevésről, az király. De a vége.... Nektek ez az öreg nagy mumus, azt eddig is levágtam, de ennyire?
ledrótozásokkal mi a helyzet? (amugy most néztem az enyémen minden meg van fúrva, csak drótoznom kell!)
és ha nincs
Így van, az utolsó helyről.
10230 forint. Ha van licenc.