Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péklapát kezed-e van?
Sziasztok!
Eladó Alpinestars GPX rövid sportkesztyű (SM-re, városba, vagy nyári kesztyűnek tökéletes). XL méret, vadiúj csak próba erejéig volt a kezemen. Neten rendeltem, sajnos kicsi lett.
Az ára fix 14eft. Ennyiben van nekem, ennyiért vihető. A 99EUROs új árhoz képest nem rossz...
Több info a kesztyűről itt.

Kecskeméten holnap átvehető ill próbálható. Vagy posta.
A "állapotom" továbbra is xar, de nem reménytelen! Mindenesetre azért bepakolok ha már... Vmi árnyéklehetőség van? Vagy sátrat kell állítani?
Hi All,

Csirke felsőcombfilé, csirke mellfilé, csirke szárny bepácolva! Mustáros, 7borsos slider pácba. de. 11-re megyek!
Nem tudom még.... mi val.a du.-ra megyünk de lehet hogy már 10-11 körül indulunk.Ez még képlékeny.
Én Danizok ma..délelőtt ráérek még de akkor motort mosok sztm....MAjd holnap el leszek fáradva bőven sztm.
Ti mikor indultok holnap?
Ma mindenki a Tüzijátékra vár? Vagy akartok motorozni is? Koph?Spiler...?meg a többiek?
Igen Ő is akar már pályázni Kakucsra is jött.A Török elutazott azért nem jön.
De hazafelé horvátból..és után be is kaptam a szart....rá párnapra okés voltam aztán most meló meg minden és sztm most meg a melegbe hideget ittam azt a torkom bánta...ma reggel már jó vagyok csak a torkom még fáj kicsit
Szerintem ugyan azt a szart tapossuk mind a 2-en! Nem klimáztál mostanában?
Na jön Balázs is...mi a fene Török nem jön ?
Este elutazunk, így nem tudok menni, viszont ma kimegyek körözni a kecskeméti pályára.
...esetleg még valaki?
Igen a Balázs visz le...a Kakucs az tényleg az volt de sebaj legalább megvettem a koptatót a csizmámra
itt van a: http://www.sportmotor.hu/motor...

Koph az aszfalt full extra! az egyik legjobb az országban. kicsit balos,az a hátránya, de visszafelé is lehet menni. a hátsó része gyors, az első lassu. ugy hogy van minden
azért nem szokták szeretni,mert nem egyszerű megtalálni a nagy tempót . lendületesen kell menni, nem túl fékezni
Legjobb aszfalt. Bedöntött célegyenes utáni balos. szeretjük, csak kicsit messze van. Célegyenes utáni 3. kanyar, ami egy 180 fokos visszafordító, az szűk íven veszélyes, mert a rázó mellett hullámos. Szeretni fogod! Youtube-on vannak onboard videók.
Arról már nem is beszélek hogy egy "utcai szarral" megyek...nem baj majd elkőrözöttezek
Most leszek először kecsón.. biztos szuper időt megyek majd
ne szívass akkor le se megyek...azt mondták jó kis pálya állítólag..de ha tényleg fos nem megyek le puszira
Pedig nincs az olyan messze
Voltunk ott mostanában, nagyon jó volt. Például a melegszendvics
Ja igen , de egy nem volt kivel és nem volt mivel...motorral meg nem vágok neki
Nektek meg jó utat...
Marad kecskerét..remélem ....
Pedig jöhettél volna a "drift die Hochalpenstrassen" rendezvényre!
Éjszaka indulunk.
Jobbulást!
2007es 690 prestige 12000km,gyári állapot,szép kis gép.. 1,3M. Valaki nem tud rá vevőt?
lehet hát! :) igen.
Jajaj tolom a C-t , meg iszom a neocitránt Csak jobban leszek
Na akkor Te is jössz szombaton? Hallom ma kakucs szopacs volt