Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam, hivtál, csak elfelejtettelek visszahivni, zűrös munkanapom volt
El kell lesnem tőletek néhány dolgot. Minden nap kemény harcot vívok a gonosz négy kerekű állatfaj ellen Ma egy nagypapi akarta kikapni alólam a motorkát, mert nem látott a szélvédőnél tovább...
az a baj, hogy ezek tényleg nem egyszerű dolgok... szerintem erről mesélhetne az sok ember, akik az elmúlt évtizedben szerették volna komolyan venni ezt a sportot de aztán "valami" miatt mégis feladták...

ne csináld már! gyere csak szépen! az én mocim is még szét van döntve, de vasárnapra összeáll!
azt olvasd,amit utánna írtam
Nem érted, de nem is lényeges...kívánom, hogy érezd jól magad, és motorozz egy jót!
jó ez kicsit cinikus volt... értem én a lényeget mostmár. sokan csak bohóckodni akartak egyet,nem profik között versengeni...
Akurva kitört a 3.világháború itt end
akkor igazából minden frankó, a baj annyi hogy lesz pár szabály,amit be kell tartani.. gondolom gépátvétel stb....

világvége.........
Már leírtuk ezerszer...ez egy jópofa motoros rendezvény lenne, ha az Öreg nem furakodott volna oda. Mert nem viccből lett OB, ez gondolom te is látod. Ezzel, viszont, hogy OB lett, borult minden, mert egy OB futam rendezésének vannak előírásai, szabályai. Az, hogy most ennyi a nevezés, annak nagyon kell örülni több szempontból is: 2002-ben is ennyi volt kb, és utána csak emelkedett, a színvonal meg az indulók létszáma meg csak csökkent. Mivel az utolsó pillanatban lett OB, így már az előzetesen publikált nevezési díjakat, nem nagyon lehetett megemelni...
akkor világosíts fel! konkrétan ezzel a hétvégi versennyel mi a baj?
de ha semmi,akkor tényleg nem értem mi értelme volt az utóbbi két oldalnak.
koncentráljunk tehát balassagyarmatra, ezek tükrében
mami szervezi, nincs kökényesi.
nevezési díj 10500
lesznek nemzetközi versenyzők is, addott a komoly színvonal
szombat időmérő, edzés; vasárnap edzés, futam.
nincs offroad rész

(én egyébként ezen annyit változtatnék csak, hogy így gáz ha valaki csak vasárnapra tud odaérni. vasárnapra raknám az időmérőt. szombaton csak edzések, így nyilván előnyben lesz,aki már szombaton megy. de nem a világvége ha valaki csak vasárnapra tud odaérni. )
Semmi, csak hőzöngök... Tetszik a naivságod, de már annyiszor megbeszéltük a problémát. Más a kedvtelésből motorozás, és más a kvázi élsport. Ha gondolod, akkor beszélgess el az Atys972-vel, hátha emlékszik még, hogy mi a probléma a rendszerrel...
Hát Csabi nagyon fűzi a fejem, de nincs nagyon della. majd csütörtökön kiderül. az a baj hogy levagyok csórósodva teljesen
de mit nem látok ezen? egyszerű a dolog. nem sírni kell hanem motorozni. . nem a kökényesninek versenyeztek hanem magatoknak. nem tudom mi ebben a bonyolult....

vagy mi ellen megy a tiltakozás? Jocó volt az egyetlen aki leirta problémáját,ment fel az ár. az tényleg geciség.
De mivel más szervezi,nem hinném hogy lesz ilyen. akkor mi a problem?
igen, ott próbáltam megnézni és csak az "angol" féle kiírást tudtam megnézni, de abban nincs szó a díjról.
10 rugó valóban reális egy nevezésért, csak arra próbáltam utalni hogy az tényleg maradjon is annyi
akkor Te is jössz Lacika?
Jocó!

Azért nem tudod megnyitni ezt a versenykiírást, mert a www.supermot.hu oldalon csak a régi van fent, az is csak az angol verzióra kattintva nyílik meg.
Igazad van. Kár, hogy nem látod/érted a lényeget...nem baj, majd idővel!
szerintem nem kell túlaggódni a dolgot! zsiráf kavarja itt szart feleslegesen....
aki versenyezni akar, az mennyen versenyezni,aki nem az meg ne dumáljon,meg ossza az észt!
EZ az én véleményem!
Mit akartok 10ezer forint kinek sok egy nevezésért? vagy baj , hogy lesznek külföldiek, több induló? Kinek? örülni kéne neki basszus! Akinek ez probléma, annak hétköznap kell egyedül körözni......
én ezt a versenykiírást valamiért nem tudom megnyitni...
azért hozzá kell tennem hogy volt olyan verseny (OB), ahol 15ezer volt a nevezési díj, aztán mire odaértem már kapásból jött rá 3ezer "büntetés", mert napi licences voltam (persze versenyző alig....), de gondoltam hogy "büntessenek" mert 1 fővel emeltem a gyenge létszámot - ezt még megértem. Aztán jött a plusz 1ezer az időmérő jeladóért (és mi van ha nem kérem? de hát ilyen opció sajnos NINCS!), de oké legyen... már 19-nél jártunk (fejben, az én fejemben) és aztán kimondták a végösszeget, ami 19.800 Ft lett. Még elő sem vettem a 20-ast, már közölték, hogy abból nem tudnak vissza adni...
szóval reméljük hogy a 10.500 az annyi is marad...
bár egyre jobban elmegy a kedvem ettől az egésztől!
És nem a Lecsó példaértékű szervezéséről beszélek, mert amit tavaly összehoztak B.gyarmaton, az tényleg hatalmas volt! Egy iszonyat jó hangulatú összejövetel és motorozás volt! Tehát minden tiszteletem az övék
Érem...
Akkor elnézést.
A szervezőket elismeri mindenki, itt nem ő róla van szó, hanem a belenyúlásról, és a belenyúló személyről...
HA ismernéd a szervezőket nem gondolnál ilyet.
(mellesleg ez így eléggé sértő is)

Lecsó azért kezdte el szervezni a veterános balhét, mert egyszerűen nem lehetett öreg motorokkal versenyezni, nem volt verseny.
Később csatlakozott pár "szakág" ettől még ez nem lehúzás.

Ez a buli, tizen párezer forintért, sokkal inkább valami múltidéző buli.

Amiről a másik kolléga beszél, az meg egyszerűen rugalmasság, és nem pénzéhség.
VAgy jobb volna, ha aki csak vasárnapra tud jönni az el lenne zavarva?
Akkor meg az volna a baj.

Ez buli, nem vére megy, és nem pénzre, azért iylen.
Jocó!

Egy kivonat a versenykiírásból, és választ ad a feltett kérdésedre:

10. Nevezés:

Madách Kollégium:2660 Balassagyarmat, Régimalom u. 2.

Nevezési díj:
- Prestige, Open, SM Utánpótlás 10.500.- Ft
A nevezési díj tartalmazza a felelősségbiztosítás díját.
Pont erről van szó! Ennek egy jó hangulatú baráti motorozásnak kellene lenni, és nem a lehúzásnak, ahogy a Sanya is írja. De ha valami OB rangra emelkedik, ráadásul nyílt nemzetközi Magyar bajnokság is egyben, akkor azért vannak szabályok. Vicces lenne, ha Rossi lekésne egy repülő csatlakozást, és csak vasárnap reggel érne oda, de simán engednék indulni az utolsó helyről...és ha több ember is csak vasárnapra akar menni, akkor majd sorsoljuk a rajthelyeket hátul? És tudod mi a válasz? A pénz miatt majd ezt is elrendezik valahogyan. Menj ki egy osztrák futamra, és nézd meg mi történik, ha késel 1 percet a rajt előkészítőből...most vagy komolyan vesszük, és úgy viselkedünk, vagy ne legyen OB. És itt jön az a rész, hogy az Öreg nincs benne, meg nem vezényel a háttérből sem...na persze...
tudod az a baj, hogy a tavalyi B.gyarmati eksön előtt eszembe sem jutottak ezek a kérdések...