Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú basszus!Mi a szar? Valami vírust kaptál be?Vagy nem húztál az ágy lábára zoknit? Igyál naponta ezres C vitamit valamit csak használ.Jobbulást!
Sztm 8 kor. De a faxom kivan, tegnap is meg ma este is hőemelkedésem van, fázok ráz a hideg :(:(:((És szétbasz az ideg
Kurálódok ....
nanebassz!
2004-ben lecserélte egy TE250-re, azóta meg gondolom pár kézben már megfordult a gép...
nem valami jól
Baszki lehet h nem tudok menni! K***A betegség ágynak döntött!
Koph! Mikor indultok szombaton?
irányítsad hozzám,ha nem vesz tőled semmit
Amúgy utcaival is lehet menni sztd.. vagy majd csak a verseny után
?
Amúgy Te szervezted ezt az egész balhét?
Speedesek lesznek?
Köszi vazeeee!Így már biztos megtalálom
még nem tudom
Az ötös út kiskunfélegyházi kivezetőjéhez közel. Egyébként meg a qrvanegyedben van.
De, mindig jön nekem mindenféle ajánlattal, meg lobogtatja a pénzt , am montam neki, h nem adok most el motort, csak majd ha +int kisrepülőt veszek v hátimotort a siklóernyőre.
Add el neki az öthetvenet, ha rencámos, valszeg érdekli!
Köszönöm!
Szép Napot Sm Raiderek!
Aki megy szombaton a Kecsóra az sm napra,megtudná mondani merre talalható a pálya mert én még sajnos nem jártam arra felé
Előre is köszi
Ja, addigra összegyűlik egy néhány db szétütött lom. Adorján Z. nem hívott a Husqvarnara? Még nem vett gépet, Bár lehet rá kéne tennem az enyémet . Nem járna vele rosszul.
Van benne vmi. De legalább a lehetőség adott...Pócsra mentem volna ha nem jön rám vmi kórság...
Ment egy mail. Remélem jó helyre.
Nem tudom, lehet. Sejtelmem sincs ki ütötte le kukára, de jól elbántak vele.
Aznap le sem érdemes feküdni errefelé, gyertek ti is menydörögni!
Luki.
Te mikor és hogyan mész kecsóra szombaton?
még ha motorznál is akkor megérteném,de így?! máriapócsra se mentél,kecsóra se érsz oda úgy se