Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervezkedjünk össze ,és 20év múlva nyitunk közösen egy dirtbájk-szupermotyó múzeumot
tudsz élni
OKÉ
Közben kiderült amúgy hogy ennek a gépnek a Gustafsson barátom volt anno az első tulaja...milyen kurva kicsi a világ
Én viszont szeretnék kereket cserélgetni úgyhogy annak a csepeli ficeknak a számát elküldhetnéd
Ja, tényleg van olyan is... 1 telefon nincs rá....De legalább nem kell majd gumit és kerekeket cserélgetnem, csak motort (FS 650 pályázni, FE 650 endurozni, FC 450 crossozni, SMC 660 utcára) .
Myki : hogy van a kezed?
HÚÚÚ...

Fel akarjátok ébreszteni a várost?
mi féle FC 450-ed van?
A blokkja miatt éri meg megvenni, bár elég sok mindent cseréltem benne, (komplett himbarendszer+kerékcsapágyak, hűtők, karburátor) mert magyar motor, és eddig nem igazán költöttek rá, csak hajtották, most már használható állapotban van. Gyári vadiúj hajtókarszett+4 új szelep, főtengelycsapágyak, vezérműlánc, bontott 2004-es hengerfej, jó állapotú bontott Nicasilos henger-dugó, plusz egy kevesebbet futott váltó piheg benne. 2005-s Husqvarnaból van az SM szett, Behr felnis, hátul Öhlins központi, elől Marzocchi Shiver. A story nem túl bonyolult, 2010-ben (8 év után) az egyik kipufogó szelep belehullt, és vitt mindent. Addig a gyári cuccok voltak benne, nem volt még széthúzva, ennyit bírt. Ezt a motort én adtam el 2008-ban, és megkeresett a srác alkatrész miatt, és bár elég korrekt ajánlatot mondtam rá, mivel nem igazán akart pénzt beleölni, közben megszületett a kisfia , így megvettem tőle, hogy gyakorlatilag eladjam a belevaló cuccokat. Magyar papíros, műszakis, forgalmiban 48 kW (65 Le), 1 személyes. A héten majd feldobom hirdetni, de most a másik 2 motommal bíbelődtem. (SMC 660+FS 650)
szeva irigykedek hogy holnap mentek ki Kakucsra
én meg dolgozok a szánalmas kis C15-ösömben ,
Magyarország Magyarország igen ....igen ,
Igen...igen
jelen , ,
Oké mehetünk :P
Ja még pár betü (bocs) Természetesen szingli motyósok tömeges részvételére is számítok ( esetleg plussz sisakkal hátha csapódik útközben néhány csinos, fogékony hölgy)
egy 625 sc-t akarok
Szevasztok Sm huligánok! Tomekkk, Dió, Gábor és még egy páran már tudják, hogy augusztus 30-ra könnyed városi gurulászást tervezek. Különleges módon eröltetve a riderek partnereinek részvételét is, mivel az apropója a megmozdulásnak a 7. Házassági évfordulónk amire ezt az ajándékot igényelte drága feleségem. Miután Sm hátsóülés függő a Tündérkém és bandában motorozni eddig csak néhányszor volt alkalma ezért biztosan boldoggá tennénk ha sikerülne összehozni egy nagyobb csapatot. Mivel nagy csapattal nehéz lendületesen száguldozni a városban anélkül hogy a fél társaságot időnként valahol meg ne kéne várni ezért gondoltam, hogy helyes program lenne minden csajnak, ha egyszer ők is résztvehetnének, úgy hogy a megállásoknál Ők is eszmét cserélhetnének a mieinkhez hasonló világrengető gondolataikról. A lényeg tehát, hogy: Sm, csajokkal 30-án 20h Nyugati.
Nem tudom, majd megnézem, de az biztos, hogy nem sokat futott (km-ben).
Szép estét!
Holnap du.valaki 1 Kakucs?Mi megyünk 1 páran.
arról az sm570ről mondj némi infót
GD az előzményben felvázolta röviden
miért adod el?
neked 1 is! A seggedbeeeee
Elég neked 2 korhadt seprűnyél is