Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Giraffe!

Ne haragudj hogy eddig nem kerestelek a gumi miatt, ám sajnos most elvitte a lecsót a motorom rendbetétele, úgyhogy kicsit jegelem a dolgot. megyek majd tesómékhoz a közeljövőben Aszódra és és akkor beszaladnék majd hozzád gumit nézni.
Jönnek a kemény szabályok meg a zsé éhség .....para Zita
Szia Lecsó!
szeretnék feltenni pár kérdést a hétvégi versennyel kapcsolatban hátha mást is érdekel, gondolom így 3 nappal előtte már pontosan lehet ezeket tudni:
- mennyi lesz a nevezési díj? (én az áprilisi kakucsi OB-n 19.800 Ft fizettem a versenynapra /1 nap/ - nem tudom mi lett volna ha szombaton is megyek...)
- aki nem tud szombaton részt venni az időmérő edzésen, az a vasárnapi versenyen az utolsó sorból indul?
Válaszodat előre is köszönöm!
Hali!
Úgy volt, hogy holnap megyek, de egyrészt az időjárás elég bizonytalan, másrészt a fékcsövem megadta magát. Remélem jövő hétre összeáll és az időjárás is normalizálódik! Ha igen, akkor egy pénteki időpont esélyes. Majd beírom.
valaki világosíccsson már meg srácok, mennyi egy nevezési díj az ob-n? de frankó számot kérek. kiváncsi lennék rá.
nem értem ezen mit kell lovagolni.nem tök mindegy mivan oda írva?már 3szor elmondta hogy nem lesz...
én is befejeztem,sőt én kérek elnézést. Bocs
Stop! Te fenyegettél meg engem, hogy szétveretsz, én sem írtam mást. Nem tisztem fenyegetni senkit, nem az én stílusom. Az én lelkiismeretem tiszta, de ezt már egyszer megbeszéltük. Én befejeztem.
szétveretheted az arcom,de akkor sem értelek. A felháborodásom meg szerintem jogos volt 400 at buktam és én megdolgoztam azért a pénzért amit a kezedbe leszámoltam
Igaz, csak azt nem tudom, hogy kivel beszéltem telefonon. Elgondolkodtam azon, hogy engedek a fenyegetésednek, és visszavásárolom, és megcsinálom magamnak...így az ukrán verőlegények sem kellenek...
jaja az a lényeg te jól jártál te jellemtelen. a segítségtől meg elzárkóztál
És tudja és tudja! AC/DC
Kérdezd meg attól, aki szétszedte, és beállította a szelephézagot. Nem hiszem, hogy másra tartozik ez a sztori, de ezt egyszer már megbeszéltük.
akkor bocs MESTER biztosan véletlenül szakadt le a "fasza " szelep
Lehet hogy hülyén nézek ki,de nem vagyok az
De az igaz volt, és most is az.
te is mondtad,hogy fasza a blokk ,meg a szelep nem? Az sem volt igaz.
Én hiszek neked, csak pont te írtad ezt:

Az öreg nem kavar be semmit. Egyszerűen megengedte. És már társszervezőként sem akar ott lenni, a MAMI szervez mindent.
Ne kavarjatok, inkább kérdezzetek.
Frecska János, MAMI, alias Lecso.

Ha a MAMI szervez mindent, akkor a MAMI írta a versenykiírást...
Nem lesz föld. Csak ha padkázol. A kiírás a szokásos hibát tartalmazza, mégpedig azt, hogy bemásolták a legutolsót, és nem aktualizálták figyelmesen.
Ha nem hiszed, nézd meg hétvégén.
Kivonat a Balassagyarmati verseny kiírásából: A Magyar Köztársaság SuperMoto Nemzetközi Bajnokság 5. fordulója

1. A verseny időpontja: 2010. szeptember 11. -12.
2. Helyszíne: Balassagyarmat
3. A versenyt engedélyezte: MAMS
4. A verseny száma:
5. Versenyrendező: MAMI SE
6. A versenypálya: Hossza: 2500 méter
Minimális szélessége: 5 méter
Talaja: aszfalt, föld, beton

7. A verseny jellege:
A Magyar Köztársaság Supermoto Nemzetközi Bajnoksága Prestige osztályban
A Magyar Köztársaság Supermoto Nemzetközi Bajnoksága Open osztályban
A Magyar Köztársaság Supermoto Országos Bajnoksága Prestige osztályban
A Magyar Köztársaság Supermoto Országos Bajnoksága Open osztályban
A MAMS Supermoto Utánpótlás Kupa UP 85, UP 125-250 és UP Nyílt géposztályban

8. A verseny hivatalos vezetői:
Zsűrielnök: Lukácsy Fanni
Versenyigazgató: Pál László
Gépátvétel vezetője: Földesi András
Versenytitkár: TBA
Időmérés vezetője: Majosházi Péter
Versenyorvos: Európa Mentőszolgálat Kft
korrekt
OB lesz, valóban, és nemzetközi is.
Viszont fals információkat is csepegtetsz. Nem lesz offroad szakasz, ez tuti. Benn a városban ez elég érdekes lenne. Nem egyéb okok miatt.
Régebben írtam, hogy valami dobbantó féleség megoldható, de senki sem jelzett vissza, úgyhogy az sem lesz.

Az öreg nem kavar be semmit. Egyszerűen megengedte. És már társszervezőként sem akar ott lenni, a MAMI szervez mindent.
Ne kavarjatok, inkább kérdezzetek.
Frecska János, MAMI, alias Lecso.
Corben!
Teljesen egyetértek veled! Aki nem adja meg adatlapjára elérhetőségét az hiteltelen! Az ok részemről nagyon egyszerű, Megigérem a rendezvényen a hangosba is bemondom az okát!
Nem vicc amit hirdetek az RTL-be is kaptam ÖT percet a Reggelibe beharangozót! Legyen garancia az alábbi: én turattatam el a kőtörmeléket a belső részről, festik a pályaszélén levő gumifal néhány szakaszát a Visontai Gokart pályán! Jó kis SM- scooteres utcai motoros bulit, nem meggazdagodás érdekében szervezünk! Nem mások álltal szervezett rendezvény ellen szervezzük, amit az időpont is jelez. Minden kritikus és épitő jellegű ötletet várunk mivel Neked és Minden normális nem normális motorosért szervezzük SŐT megemlékezünk néhány elhunyt társainkért akik nem lehetnek ott! Meghívjuk a szüleiket remélhetőleg eljönnek!
Reggel lesz a nevezés 9:00-ig Ha tizen lesznek tizen! Ha többen az csak nekik lesz jobb, többen árulhatják eladni szánt dolgait és jó kis meccseket vivhatnak! Egész nap az AC/DC zenéje szól! Minden hozzátartozó, kisérő, részt vehet egy Föző versenyen, amíg mi motorozunk egy zsüri elött lehet bemutatni, és külön dijjal értékeljük! Mamákat Papákat is elehet hozni végre ne csak hallomásból halják hogyan motorozunk, hozzuk el őket hadd lássanak bennünket!
Motor szépség versenyt is rendezünk de csak a matricázás és öltözék bukó csizma ruha lesz zsürizve, amit csak a nézők pontozhatnak!
Ha esik ha szar idő lesz akkor meg lesz tartva aki hisztizik az menjen cuclira! Tökös legényekkel lehet csak versenyezni!
De most komolyan hrcé vagy már nemtudom hanyadik nevű valaki.
Legalább legyen már adatlapod. az ember ilyenkor azért csak kiváncsi hogy ki hirdet rendezvényt, vagy csak egy vicc az egész.
Nekem nondjuk inkább viccnek tűnik. Se időpont, se elérhetőség, se konkrét ár ,se valós személy mögötte....
jól van nekem már minden smr :D
lehet,hogy még megyünk idén,majd szólok. kecskemétre mikor tervezed hogy jössz?
nekem utcára elég, legaláb nem zakkan nagyot az eleje, ha egykerékről lerakom