Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az is lehet, hogy le kellene dobni belőle az olajat, és adni neki egy frisset, még nem cseréltem, és lassan 30ezret nyomtam vele, meg 4 éves ugye.
Én inkább az elejét érzem puhának...bevált a kormánylengéscsillapító amúgy?
http://motorsport.wplanet.hu/t...

próbáld ki a gyárit, és én ehez képest a hátsó húzófokozati csillapítást keményítettem
Atibácsi, nincs véletlenül valami fasza futómű-beállításod SXV-hez?
Köszi, csekkolom....
Igen, OB is lesz, külföldiekkel, és a kiírás szerint offroad rész is lesz. Ezen azért csodálkoztam, mert kézzel-lábbal tiltakoztak, és azt mondták, hogy kivitelezhetetlen. Egészen addig, amíg az Öreg meg nem jelent a színen...
Nincs mit Lacika, használd egészséggel! Valószínűleg egész életedre elég lesz, persze remélem az még legalább 80 év!
A 950 meg nem SMR, csak SM! Tudod, túrás verzió!
Hali!
Abaligeten tudok jó szállást, csendes kis hely, gyönyörű környezet, látnivaló van bőven és igazi motoros paradicsom!
Ezt a szállást imerem és ajánlom!
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
mi a helyzet szabi? remélem smr-t akarsz helyette :)
Ez ott B.gyarmaton rejtett SM bajnokság lesz az öreg Hókuszpók varázslataival ?
a drogok teszik ezt a sok szó ismétlést? (sajna)
lecso köszönöm a mai infót, sajna eddig nem volt erőm közzétenni, sajna ismételten vesekővel küzdök.

na szóval. egy lényeges információ, ami számotokra is fontos. a helyszínen lesz gumizási lehetőség.

számomra sajna így veszélybe került az indulási lehetőség
Profi-amatőr. Ebben gondolkodtam leginkább, amikor olvastam.
Pitbájkkal is lennénk néhányan, azt be lehetne rakni a szimó v a robeszok közé, akár úgy is ,h a végéből startolnánk?
Hatttőőő.. izé, nem két kategóriátok szokott lenni? Presztizs, meg még valami. No azok.
Aprilia MX 125 eladó, kitűnő, újszerű állapotban, nagyon keveset használt: 2500km! szervízkönyv, minőségi olajat kapott, 90% os Michelin Hi-Sport Race gumikkal, forgalomba helyezéséhez szükséges összes dokomentummal. (2007 eslő forgalomba helyezés) krizsanszabolcs@hotmail.com
4 henger
Általában 450-ig, és 450 felett a lökettérfogatot. Így bontják a kategóriákat.
megvan még, jöhetnek
Neked megvan még a moccod?Mert akkor küldök a telókra matricát,de csak ha még jók
Hétvégén ki merre és melyik nap megy?
OFF!
Hali! Pécs és környékéről keresek szállás lehetőséget.

A hétvégén akarok (szombat környékén) elutazni egy hétre, ezért keresnék olyasmi helyet, mely környékén lenne jócskán látnivaló, nem túl drága és adnak legalább reggelit és vacsit.
Segítsetek lécci!
ON!
Üdv!
Lehet tudni, h mit takar a supermoto 1-supermoto2?
Dejól nyomja azannyát!
Lehet lassan nézni kéne valami sornégy blokkot a gépbe, hogy legyen kraft az ilyesmihez...
fasza
18-19-re pócsot terveztünk