Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéne nekem még mindíg egy olyan marzocchi teló csak nem bírom sosem rászedni magam hogy addig hívogassalak amig meg nem tudjuk beszélni
mókaány az apád fasza
ÉN is megnyitottam,h biztos valami mocis oldal....és erre tessék!Nem látni csak puccoskodást:DHát nem szégyenlik magukat
Futott km/üó
Szinte csak pályán használom, ott viszont nyelezem, nem kímélem.
Eddig még semmi bajom nem volt vele. Legutóbb az Euroringen kerülgettem vele az ezres sportmotorok 90 százalékát. Szóval, szeretem, imádom , bár ha ktm-em, vagy bergem lenne azzal sem lenne semmi bajom (ennyi idő alatt).
Azokra a mókányokra gondoltam...
Melyik japán cég gyárt 450-es supermotot?
Hali FehérFerenc....látom megvan még a géped....megszeretted remélem....
Kezdésnek elég jó egy Berg...és ha kipróbálsz egy ilyet egyből megszeretnéd de ennél azért többet kell mérlegelni.....ugyanis amikor tingli-tangli módon mész kényelmetlen és foglamazznuk úgy,hogy értelmetlenül rövidíted az életét....illetve elég rendesen növeled a szervizköltséget....Amikor kanyargós útra érsz nagyon élvezetes és ott nem veszed észre a kényelmetlenséget és minden porcikája jól működik....ha nyüstölöd mint az állat akkor is tízszer annyit bír ki mint egy japó 450-es.....Én nem bántam meg de túrázni nem megyek vele...arra alkalmatlan...
Hétvégén elutazom, így csak pénteken tudok kimenni a kecskeméti pályára. Esetleg még valaki?
Az zsír, akkor csak egy EXC villahidat kell szereznem (azé ugyanekkora)
Köszi
Megmértem én a Marzocchit. (ezzel támasztjuk a garázsajtót és pont a kezemben volt a tolómérő, mert főtengely sonkatávot mértem )
54 mm fölül 58 mm alul
SMC-t még megálmodom, de olyan 1 M körül
Kovácsolt teflonozott Wössnert kapott, új vezláncot, új hajtókarszettet, 2 főtengelycsapágyat, kupplung alatti hengergörgős csapágyat, 2 gumit, hátsó fékbetétet, láncszettet. 2 személyre vizsgáztatást most intézem. Kecsóra hétvégén lehet elviszem.
Most kezd leesni hát szombaton supermoto, de régen volt
én meg azt hittem vmi motoros oldal
Csikasz-pimasz
coyote...
csikaberg
" csak a berg "
0:16-nál a startnál a csaj...
szerintem nekem sem fog kelleni idegen pályán mindig kétbalkezes vagyok
Szeva,

No az nekem nem kell szerintem... pedálossal megyek azzal is keresztbe a pályán
a köridőmérő rendszer azon része amit a motorodra kell elhelyezned