Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélhetőleg jövőhét végén megyek vele valahova.
igen az a rohadt olaj...
nekem azért hiányozna a HANG!
nekem tetszene, ha ez a jövő hát legyen, nyomaték mint állat 0-ról, lófasz súly
csak a hatótávot oldják meg...
amúgy mi a helyzet a gíppel?
Volt alkalmam kipróbálni egy komolyabb elektromos hajtású gokartot még annó németországban... Barárom,az olyat gyorsult hogy a fejed leszakad a nyakadról...félelmetes volt. már rég ezeké lenne a jövő ha nem tartaná a világot a markában az OLAJ. Én el bírnék viselni egy fasza elektromos http://youtu.be/E_m1_OfvWeg a hangja is tetszik:)[/L]
na ja, hát hang nélkül szart sem ér az egész!
bár lehet hogy csak szokás kérdése...
Ami a legdurvább,hogy a lába egy pillanatra sincs lent...
mp3játszóra rátöltöd, a motorra egy hangszóró és olyan hangja van amilyet akarsz.
kellene felvenni egy egész pályanapot motorhangot aztán ha ezzel küldöd ,az meg szólna 2000 W on
pár év, és... link
szeva én feldobtam a bötykös gumit mert elég vacak a idöjárás SM-hez és hiányzot a terep is egy kicsit
visszont a betonon eltunyultam nagyon , szoval van kondi probléma ,
visszont jó volt veletek hajtani is szóval ha ugy van még csapodnék
eeeeeeee remeke bandához felismerni még a kis roncsomat ,
mindekinek telitankot és tapados gumit
Hehe...ez vicces...

Ez egy nagyon jó ötlet lenne! Én bennelennék csak gyógyuljak meg!
EBédelj meg aztán gyerünk! Lehet kinézek én is! Nézőnek!
Sziasztok Supermotósok!

A TesztMotor.hu supermotós napot, oktatást szervez Kakucsra Kecskeméti Márk, a magyar Prestige kategória kiválóságának vezénylésével.

Minenkit várunk,
- akik imádnak supermotózni
- akik nem elégednek meg a tudásukkal, és szeretnének látványosabban, szebben, gyorsabban motorozni
- akiknek tanácsra van szükségük, hogy mit, hogyan csináljanak
- akik szívesen motoroznának együtt egy profival, és persze más supermotósokkal
- akik esetleg még sohasem motoroztak versenypályán

Részletek: http://www.tesztmotor.hu/blog/tesztmotor.hu-blog/supermoto-oktatas.html

Várunk mindenkit! És ha szerintetek is jó buli, szóljatok minél több supermotósnak!

Molnár Dénes /
főszerkesztő / TesztMotor.hu
Na tegnap megjártuk kalocsát Csabival!

Iszonyat jó hely, nagyon komolyat motoroztunk. az beton minősége nagyon gáz, nem puhányoknak való hely. kicsit szokni kell,meg puhítani a futóművön és lehet menni.

két hosszú egyenes, az egyiknél leforog a 6os, onnan kell 2es alapjáratra visszatenni iszonyat jó érzés. szitál a kormány mint az állat,combbol karbol rávagy feszülve a gépre és várod a pillanatot amikor lesatuzod durva

mellette sok egyenes, lehet egykerekezni,bohóckodni.
kicsit arréb,át kell vágni egy mezőn, cross pálya. inkább pitbájk. agyagos talaj, sok ugrató. Nagyon nagyot lehet menni, mentük 2szer vagy 40 percet. másodszor is csak azért hagytuk abba, mert csabinak eltört a kipufogója.

mind ez 2500! forintér.

Petya! köszönöm mégegyszer a menetrögzítőt! Nem vagy semmi, hogy nem felejtetted el!
És 950 smr pedig nagyon állat!
en csajom!
bazz nem fog menni.kurva rosszúl lettem
másnapos vagyok, de össze szedem magam
a szokásos vasárnapi visontára jön még valaki? Krisztián, Lucas?
nemsokára indulunk
Szép Napot!
Gyönyörüen süt a nap...bár igaz elég hűvös ez a mai reggel.
Délután valaki esetleg 1 röpke gurulás? Én biztos megyek
Tegnap láttam a youtube-on,h egy 550-en egy csavarással állitott az alapjáraton
Huh, nem tudom. Szerintem nem.
Az 1000es szervizem, mikor új szoftvert kapott, akkor utána lentebb esett az alapjárat.