Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szeretném offolni a topicot de mi a tosz az a transzponder kecsóringen?
Ami még a pályán se tudott 2 kört befejezni? Biztos tök jó volna utcára...
SMC vifíl?

Tesódat holnap hívnám a Marzocchi miatt, addigra mérje már le nekem, legyen olyan jó...
ott a végén Bencsik Dani volt? meg az 83-as is ismerős visontáról
A)
SMC 660 2003-as, első gazdis 24 kW-os papírral, szalon állapotban, friss műszakis? (bár lehet megmarad utcára )
B)
Vagy 2002 SM 570 "0" km-es garis felújított blokk, 2012-ig műszakis 650 e Ft
Vedd meg az én Bergemet
Sziasztok!
Hozzáértők segítségére lenne szükségem! Lc4-est szeretnék venni, már ki is néztem egyet, 2001-es évjárat, óra szerint kb. 25 000 km van benne. A kérdés az lenne, hogy egy ilyen blokk szerintetek kb mennyit bír (akinek vannak ezzel közelebbi tapasztalata, annak a véleménye érdekelne), gondolok itt arra, hogy esedékes-e ekkora futásteljesítménynél dugócsere, vagy hasonló nagyobb volumenű felújítás? Már kipróbáltam, hangja talán egy kicsit csörgősebb volt, mint amihez eddig szerencsém volt. Tudom hogy nehéz erre így válaszolni, de biztos lesz néhány hasznos tanács!:) Előre is köszi!
Tomekkk, Koph, többiek! Most beszéltem Dióval, ma este fél 8 Nyugati!
Sziasztok eladó lett a motorom!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm_s
v_
csere_er

dekel-4076592
Köszönöm.
Sztem menök, igaz a pancsin motoztam utoljára, és nem is igazoltattam
hello
van 1db 120/80-as méretben.
majd csinálok neked képet róla.

j
Akkor építsél 1 szép gödröt mi meg addig jót motorozunk
Hát köszönöm a segítséged.
Amúgy tényleg jól néz ki
Azt lehet tudni hogy versenymotor, ennek megfelelő ergonómiával (=kurva kényelmetlen) és karbantartás-igénnyel (=gecidrága fenntartani)...
Most lehet hogy hülyeséget mondok , de mi a helyzet a fs 650el, arról mit lehet tudni?
Nekem nagyon tetszik.
Csá.
Tudsz adni egy kecsóring címet vagy gps kordinátát, hogy szombaton gyorsan odataláljunk?
Ha hozol viszek salakanyagot! Szapanosvíz, hintőpor, szerelővas, kompresszor :D
Ha városon kívül ritkábban mennél akkor DRZ, ha inkább országút, akkor LC4, ha meg nagyon túra és utast is sokat akarsz vinni akkor XT660 (bár az ugye inkább csak külsőre SM)...
Hát nem akarok vele versenyezni meg pályázásra sem lesz lehetőségem, szoval inkább közúton meg városban használnám.
hát kb 1mft lenne rá.
Mire akarod használni és mennyi pénzed van rá?