minőségben, mindegyik Oakley modell ugyan azt nyújtja, a modellek közt más okból van ár differencia. kétség kívül sérülékenyebb egy iridiumos lencse, mint egy normál, de nem lehetetlen vigyázni rá. ice iridium lencse tudomásom szerint nem létezik, a zárt szemüvegeknél ez blue iridium
Nem tudom, melyik fórumtag látható a képen, de ha olvas erre, akkor érdeklődnék tőle, hogy milyen Oakley google-je van?
Nekem O-Frame van, de az M-es Airoh sisakba nem a legtökéletesebben fekszik.
Az Oakley-nek a legolcsóbb cross szemüvege a Proven. Ez kisebb, vagy gyengébb minőség, mint az O-Frame, vagy a Crowbar, hogy annyival olcsóbb azoknál? Netán pont, hogy kisebb méret?
Egyébként ez a Fire iridium foncsor mennyire időtálló? Egy ilyen szemüvegen többet kap, mint egy átlagos napszemüveg, nem pattog le könnyen? (Google lencse nincs ICE iridium színben? Mindenhol csak FIRE-t látok, ami foncsoros.)
Tegnap megvolt az SXV második napja a Kakucson.
Végre kipróbálhattam a pályát (a tribünből nézve) balról jobbra is.
Így sokkal királyabb (nekem) tök lendületessé vált így. A másik irányba én állandóan azzal küszködtem, hogy kiesek a ritmusból.
Tapasztalatok:
- egy csepp olajat sem evett (igaz még mindig benne van a 8ezres tiltás),
- sokkal kényelmesebben tudok már rajta szumermotósan ülni, és lábat lóbálni,
- és sokkal jobban fáj a combtövem az izomláztól mint valaha...
Ez a Yonny Hernandez a Moto2-ben nagyon be lehet kólázva, folyamatosan keresztben közlekedik a pályán ...hja, hogy supermoto-zott a srác? Akkor minden érthetőőő ! Állat, nézzétek, ha érdekel Titeket, jó nézni .
csíkok nekem múltkor se csúsztak meg most se...
H h ilyen retkes volt a pálya?!?!?! Csíkok csúsztak még?
Nekem O-Frame van, de az M-es Airoh sisakba nem a legtökéletesebben fekszik.
Az Oakley-nek a legolcsóbb cross szemüvege a Proven. Ez kisebb, vagy gyengébb minőség, mint az O-Frame, vagy a Crowbar, hogy annyival olcsóbb azoknál? Netán pont, hogy kisebb méret?
Egyébként ez a Fire iridium foncsor mennyire időtálló? Egy ilyen szemüvegen többet kap, mint egy átlagos napszemüveg, nem pattog le könnyen? (Google lencse nincs ICE iridium színben? Mindenhol csak FIRE-t látok, ami foncsoros.)
Köszi!
most jöttem fel a garázsból. nincs kibaszott rögzítő..
itt van amit említettem
Holnap kint, találkozunk?
Mindenki motoron csak én vagyok melóban?
Végre kipróbálhattam a pályát (a tribünből nézve) balról jobbra is.
Így sokkal királyabb (nekem) tök lendületessé vált így. A másik irányba én állandóan azzal küszködtem, hogy kiesek a ritmusból.
Tapasztalatok:
- egy csepp olajat sem evett (igaz még mindig benne van a 8ezres tiltás),
- sokkal kényelmesebben tudok már rajta szumermotósan ülni, és lábat lóbálni,
- és sokkal jobban fáj a combtövem az izomláztól mint valaha...