Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen igen!

Szétégett a kopasz fejem! Mint a rák olyan!
Most lett vége a gulyás partinak és sok borocskát ittam úgyhogy nem tudom mitől szédülök!

Mi már láttuk a pálya mellöl, hogy perec lesz a vége...! A lánc szakadást is hogy megúszta...!
Remélem nem lett baja!

Jó éjt jó pihenést mindenkinek!
ja nagyon joo volt Fefe megkóstolta az aszfaltot is
Sziasztok! Van egy jó állapotban levő Magura supermoto fék szettem. Tartály, féktárcsa,fékbetét,gátló aljára való radiális felfogatás. Yamaha YZF 250/450 2005-2008ig jó az összesre. Érdeklődni a 06 20 9 829 889-es telefon számon lehet. Illetve a bencsikdani62@citromail.hu-n is lehet.
ha ma elmaradt a pálya, itt egy kép a szegedi tuning autós megmozdulásról. SM mindenhol van :)
Estéét!
Ku**a jó volt ma Visonta! Sok forumos jelen volt! Idő király, kár h a pálya nem volt a legjobb. Estünk keltünk mint a nagymenők!
milyen volt a motorozás?sokan voltatok?

ebédnél már majdnem hogy én nem mehetek
mi mááá othon is vagy?
Sok sikert és tapadós aszfaltot!
készülődés van!
Pompás napot!
Készülődjenek a visontai vagányok!
holnap meglátod! és a gummát is megbeszéljük
nah, megyek rápihenek a holnapra!
jóéjt!
ja egyébként a gumi végett kérdeztem
na és mi az vazze
nemtudom még! ha börni papa indul a p.ringes OB-n akkor ott biztosan mennék én is! Ja, és egy-két MAMI kupás versenyen is részt szeretnék venni... Sztán majd meglátjuk, nomeg pár hónap, és más "hobbim" is lesz a motorozás mellett
indulsz még versenyen az idén?
vasárnapi időjárás előrejelzés:

jjjjjjjjjjaaaaaaaaaa! azt úgy kaptam!
ti 2-en, mi 2-en, Foxék2-en, Öcsiék2-en, Birkusz,, meg még akikről nem tudunk .Leszünk páran
ja most nekem nem jön a család de a kissebik lányom máá böög mert igy nem hozom,, annyira szeretne motorozni ,de az anyja nem engedi
háá tök joo póló van az adatlapodon
lehet hogy én tudtam rosszul... mondjuk még én sem vettem soha félnaposat

polo témában nem értem mire gondolsz!

mi is ketten megyünk! jön a yamahás cimbis is! (no meg a zasszony ) Akkor leszünk egy páran!
Pápáról.10 körül én is ott vagyok.
olyan 9 re érek oda .te honnét jössz?
Akkor stereóba lessük a profikat.Hány óra körül mentek?