Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak most ladtom, hogy foxinredsoxnak irtal es nem nekem . Amugy ez a sima email cimem ...
Hát a Gábort!
ezt láttad kiscsákó?
Kit fogok összetörni?
Ja igen, és a motorexpora is hívtunk (tök normálisan) a basacsabával, de nem sikerült megjelenned ott sem
Ide figyelj, amikor azt mondtam hogy megyek akkor mindíg ott voltam. Ha jól tudom Te max dobogókőig jutottál a "szétesősmotorossal"! Ellenben hangoztatod hogy jössz...
okés, felvettelek MSNre
eukalyptusfrei@gmx.de
kosatt01@gmail.com
Ha kell a száma akkor lökj rám egy emailt és megadom!
okéss r2d2! őt holnap felhivom
oké, holnap nézelődök, de Heidenau kilőve...
SM-re van első 110/60 (80 %) hátsó 160/60-as (70%) Heidenau, Metzeller gumim!
A kettő együtt 10 ezer Ft!
HA érdekel szólj!
Ófehértón van egy csávó aki gumikat árul. Nagyon nagy választékban. Van használt is. Én Tőle veszem a gumikat. 90%os gumit vettem 12ért. 160as. Gumi árában át is húzza Neked. Slick is van. 15 ezer ft/ pár. Pár kört futottak. Érdemes elnézni. Ha gondolod adok telszámot.
köszi! de 180-as hátsóval, az sxv nem olyan fordulékony a szűkebb fordulókban
HelllO!

Kellene 120-as és 160-as Michelin PILOT Power szettben, vagy Dunlop D208 hátsó 160-as....nem tud vki?
Nem jó a mail címed, már 2 levél is visszajött...
hablaty!
Melyik üzenetemből olvastad ki,hogy érdekel a "pofád" ? Amúgy igazad van..nem arról van szó ki,milyen motoros..mivel ezzel sem én hencegek....Ki a fake?ez is csak nézőpont kérdése.....
fox van valami MSN cimed? vagy valami közvetlenebb elérésed?
értetem a kerék fen van csak huzni kell meg egy szakértö elsö fékel kapcsolatba de azt majd személyesen
jobba lenne, ha pofázás helyett, megjelennél egy pályanapon és legalább lenne ennyi merszed, hogy oda mész az emberekhez és bemutatkozol. nem arról van itt régen szó, hogy ki a motoros, meg ki nem, hanem arról, hogy ki az ember és ki a fake!
Ez biztos?Jó,hogy tőled tudom meg az életem apró részleteit...
Husqvarna SMR630 Eddy Seel replica, 660as kittel. a tiedhez van 600as kitt!