Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

supermoto van az eurosport 2-n
Tm nyer megint..
Azaz
Kedves Supermotosok!

Van egy eladó pár Cagiva Mito felnim féktárcsával Gumival eladó!
Ár megeggyezés szerint!
Üdv!
Nekem is ugyanezvan mint neked és az én felnim 5"-os!Nézd meg te is emrt nagy a valószinüsége hogy az is 5-ös lesz!Nekem most épp 170/60 van rajta.(ez volt olcsón új)
De egyébként 160-ast használok.
Mi ez a diszkrimináció? Az SM topicban már nem is tudnak segíteni? Vagy a berges csak a Husaberg topicban írhat?
Hmmmm, mennyien változtatnak nevet mostanában.....
Szia Sipi87!

Lépj át a husaberg topikba, ott majd tudnak neked segíteni a srácok!
jól láttad bizony! 540 tailtap to feeble
Szerintem bárhol elkezdhetsz pályázni,mert ha nincs verseny akkor sehol sincs megkülönböztetve milyen tudásszinttel mikor motorozhatsz.
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol találok Magyarországon vagy Szlovákiában olyan pályákat ahol kezdő szupermotósként el lehet kezdeni pályázni? Valamint ha valakinek akad Husaberg fs 650 tapasztalata akkor tőle tudnék kérdezni párat!
Köszi
Luki
a minap nosztalgiából meglestem az ultralight-ot
Azt hiszem hogy téged véltelek felfedezni benne,egy kis godspeed es részletben..lehetséges?
most már kevésbé volt vele gond. mármint a szurokkal.
Inkább ne csináljanak vele semmit, mert majd megint beszúrkozzák az egészet.
nincs ezzel baj, sőt nagyon is jó hogy pályán gyakorol
igazából az van amit Luki mondott hogy a pályavezetésnek kellene ezt megoldani...
néhány kanyar ki van betonozva pont a driftesek miatt - ha jól tudom, ott nem is volt gond de ahol nem volt betony ott egyből felszarták az asztfatot
pedig ha csak egy kevés betonozáson múlna az egész....
Nekem anno a 4.25ös felnin a 160as elég kókány volt. A felni lehúzta a gumi szélét. Én 150est vennék rá.
a szombat esti party Monster Launch party 2010
jól gondolod, bár nem hiszem, hogy arra gondolsz, ami a valóság. ugyanis Alíznak elég komoly eredményei vannak az osztrák rally-ban.
hoppá Myki hogy keni neki keresztbe
akkor oké
Talán a "driftes" hölgy másban jobban jeleskedik... :)
Valamint kitűzhetnének egy napot a "nagy driftesek" hogy a pályát kultúrált állapotába hozzák.....!
ezeknél a lencséknél 1 fólia használata mindenképpen ajánlott!
ja azt sztem is érdemes rátenni, még a sima lencsére is
én raktam ilyen letépő fóliát az irridium lencsére... hátha tovább bírja
Köszi!
az o-frame a legolcsóbb modell, a proven középkategóriás.