Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márcsak Zé-t kellett volna magad után kötnöd a siklóernyővel
Aha, nekem is csak a gixxeren volt ilyen széles hátsó. Ezen viszont a hétvégén kipróbálom hátul a 160-ast. A tapasztalatokról majd írok.
Az igazság az, hogy nincs még összehasonlítási alapom SM-n más gumimérettel.
Megpróbálok most pénteken du. is kimenni vagy kakucsra vagy az Eringre tesztelni.
Valaki még?
közelít....
Majd ha 1x összefutunk elmesélem....
és te a 180-ast nem sokallod hátra az SXV-n ?
meglátjuk, meglátjuk!
Inkább ne idegesíts! Az smc nem jön, úgyhogy hebrákolhatok valahogy így...
MI TÖRTÉNT?
ha Thai ban nem is de Brazil luvnyában tudok segíteni
thai kurva seggéről kokót szippantani!
Kornélról is egy kis EKSÖN! szintén ma a DP-ban
Na és mi az? Szex egy igazi nővel?
Jó kis móka, de olyan rázós volt a mai repülés, hogy csak úgy dobáltak az áramlatok...de élveztem Nehéz volt fotózni viszont
SM és beállítással kapcsolatban kérdeznék...
Sziasztok kellene egy kis segítség KTM Lc4-el kapcsolatban 2006-os.
Vki ráér?
Van az életben pár dolog amit még ki akarok próbálni. Az egyik most csütörtökön teljesül (szinte minden pasi álma) , de a top 10 ben benne a repülés is.
Hali!
A 208 tökéletes utcára! Nekem még sportmotoros koromban volt fent D209GP. Nagyon rendben volt, én szerettem, csak nagyon vastag, nehéz gumi volt, igényelte a futómű állítást is nagy tömeg miatt.
Most diablo supercorsa sc2 van fent (használtan), de nekem tökéletes állapotban. 20ért szereztem a kettőt. A kakucsi tádé tempómban az összes bakimat és hülyeségemet tolerálta.
Na ma Én is motoroztam Csak éppen 100m magasban Nagyon állat volt
DIRT Park felülről
ajjaj szerintem félre értetted!
a képek minőségileg tökéletesek! de ezt írtam is.
nekem magammal volt a bajom, hogy nincs az a motor se ledöntve, se keresztbe....
még egyszer, a képek brutálisak! és az összes! nem is értettem ,amikor írtad, hogy most nem szelektálsz. mert szerintem nincs is mit
peace
akkor valami más jelölés különbözteti meg a slicket a várositól
Bazzz, motorra jutna ezmegaz, kerékre nem ?

Vagy csak egy haverod nevében érdeklődsz?
Ne haragudj Laca...de csak úgy kattingattam nem mentem rá különösen senkire...csak jöttetek azt sorba nyomtam a gombot...
Ha külön rólad csinálnánk valamit lenne jó kép tuti Bocsi még1X nem direkt volt
gyári, ma nézegettem a 209-est, mert utcára nem akarok slicket, ...bár no rendszám