Az igazság az, hogy nincs még összehasonlítási alapom SM-n más gumimérettel.
Megpróbálok most pénteken du. is kimenni vagy kakucsra vagy az Eringre tesztelni.
Valaki még?
Van az életben pár dolog amit még ki akarok próbálni. Az egyik most csütörtökön teljesül (szinte minden pasi álma) , de a top 10 ben benne a repülés is.
Hali!
A 208 tökéletes utcára! Nekem még sportmotoros koromban volt fent D209GP. Nagyon rendben volt, én szerettem, csak nagyon vastag, nehéz gumi volt, igényelte a futómű állítást is nagy tömeg miatt.
Most diablo supercorsa sc2 van fent (használtan), de nekem tökéletes állapotban. 20ért szereztem a kettőt. A kakucsi tádé tempómban az összes bakimat és hülyeségemet tolerálta.
ajjaj szerintem félre értetted!
a képek minőségileg tökéletesek! de ezt írtam is.
nekem magammal volt a bajom, hogy nincs az a motor se ledöntve, se keresztbe....
még egyszer, a képek brutálisak! és az összes! nem is értettem ,amikor írtad, hogy most nem szelektálsz. mert szerintem nincs is mit
peace
Ne haragudj Laca...de csak úgy kattingattam nem mentem rá különösen senkire...csak jöttetek azt sorba nyomtam a gombot...
Ha külön rólad csinálnánk valamit lenne jó kép tuti Bocsi még1X nem direkt volt
Megpróbálok most pénteken du. is kimenni vagy kakucsra vagy az Eringre tesztelni.
Valaki még?
Vki ráér?
A 208 tökéletes utcára! Nekem még sportmotoros koromban volt fent D209GP. Nagyon rendben volt, én szerettem, csak nagyon vastag, nehéz gumi volt, igényelte a futómű állítást is nagy tömeg miatt.
Most diablo supercorsa sc2 van fent (használtan), de nekem tökéletes állapotban. 20ért szereztem a kettőt. A kakucsi tádé tempómban az összes bakimat és hülyeségemet tolerálta.
DIRT Park felülről
a képek minőségileg tökéletesek! de ezt írtam is.
nekem magammal volt a bajom, hogy nincs az a motor se ledöntve, se keresztbe....
még egyszer, a képek brutálisak! és az összes! nem is értettem ,amikor írtad, hogy most nem szelektálsz. mert szerintem nincs is mit
peace
Vagy csak egy haverod nevében érdeklődsz?
Ha külön rólad csinálnánk valamit lenne jó kép tuti Bocsi még1X nem direkt volt