Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alsó? Tudok egy vadiúj radiális Beringer nyerget rá...
Hali Srácok!
Supermotó kérdésem lenne.
Pontosabban első fék drz 400 e!
310-es tárcsához(gyári)valami komolyabb fékmunkahenger kéne!
Ötlet?
üdv.Dév.
Hali!

KTM EXC 525 üzemórás? Mennyire gáz a fenntartása?

Javasoljatok nekem 1-2 szupermotyót lécci, mik terén nézzek körbe? Évi 5000km et mennék vele max, nemakarom túlsokat szervizelni.
Hétvégén csecsemőnézőben vagyok testvéreméknél,ill tejhozó buliban ami sógoromat ismervén tudom hogy kb vasárnap délben ér véget, úgyhogy most Visonta kilőve.
Legközelebb szerintem Pócsra megyek le Sanyiékhoz. Megmondom őszintén nekem jobban bejön az a pálya...
Néztem én is fékcsövet hogy eléggé kint van...nembaj legalább van hol lespaniferezni
Azt tervezem most hogy megvágom a Berg gumijait, és hétközben déluténonként kilátogatok ide az edelényi crosspályára, és a short
track pályán körözgetek hogy egy kicsit erősődjek, mert nagyon fika vagyok...
Mindenesetre a dublőrömet már belültettem a munkahelyemre:
Csaó. Megmondom neki! Köszi
Hosszú záridővel villantasz hátsó redőnyre, vagy akár elsőre is
Jó móka
F@sza lett!
Annak idején én is csináltam 'hasonlóakat' compulsory flash-el. (van is kép a galériámban) Asszem, valami hátsó rekeszállásra villanó vakunak hívták (nem biztos). Ott a gépet mozgattam és az utolsó pillanatban vakuzott, de itt nálad a gép állványon volt és így az eredmény is profibb!
1 perc 14 másodperc egész pontosan..de az exif-ben benne van
Fasza! Ez valami 5mp -es záridö vagy mi?
Nem...Ma itthon pihent De majd holnap!
Nem túl gyorsan éppen elbírta a bokám
szia!Ma nem a 12kerben állt a mocid?csak mert láttam egy ilyesmi gépet ott a spar mellett!
mennyire gyorsan kellet szaladgálnod azzal a lámpával?
Koph jó ez a kert, érdekes képeket lehet csinálni
Egy kis érdekesség így estefelé a kertben
De kéne. Csak a starthelyen baszottúl fújt a szél, a párom reklamált , h szétmegy a füle, erre a fejébe nyomtam a sityakomat, h ne kapjon vmi fűlbajságot, majd vadúl belestartoltam egy jó lejtőszébe és elszambáztam ott a dombok felett 1darabig és nagyjából ugyanoda is szálltam le végűl, u h nem hiányzott.
Ezzel egyébként sem lehet lezuhanni, v nagyon balfasznak kell lenni hozzá. A legbiztonságosabb, legolcsóbb fajta repülés.
Erre nem kell sisak? Vagy ha már leesel úgyis mindegy ?
az az első fékcső életveszély
vasárnap megint visonka? - ha meglesz addig a moped...
Engem nem kell vontatnia , haladok egyedül is
papa! most szombaton mentek p.ringre?
Talán nyáron lesz rá lehetőség
Szeva peti!
A Zippes cimbidnek üzenem, megvan a hűtő, ha érdekli 3E-be odaadom!/ A telszámát elfelejtettem elkérni/
nem hinném, hogy rád gondolt
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszik! :)
Szerintem jót motoroztunk... időt nem mértünk ...az felesleges lenne
Volt egy kis kergetődzés is Lukítóval, azt is nagyon élveztem!Alapvetően egész nap jól éreztem magam, köszönet a jó társaságnak
Köszönöm a képet Kenny911!