Én ezt Fazer1000-től vettem,talán ő tudja min volt.Egyébként ha fűzött kereked van,azt hiszem nem lesz jó,ott tényleg nem fér el a küllőknél. Ha öntött,akkor szemléld meg a tárcsa közepét,azt én gyártattam/gyártottam le,így kijjebb (de csúnya ez a szó így leírva ) lehet hozni a tárcsát, és elfér a nyereg.
Jó, és ha Ti a "kartaminkivonat" álnevet használnátok a ráfra pl., akkor is tudnád mire gondol, csak rossz néven neveznétek! Ennyi! Na de tényleg: az én szótáramban a fékpumpa: főfékhenger. Féknyereg: fékmunkahenger Csak olyan jó volt belekötni vkibe, ma lesz a ballagásom, szóval keserűséggel vegyes örömöt érzek, plusz egy kis izgulás, és muszáj levezetni a fölös energiámat valakin. Bocs hogy téged találtalak meg
helló! régóta keresek ilyen 4 dugattyús féknyerget,de álltalába a belső oldaluk beleér a küllőbe ,honnan lehetne kinyomozni hogy ez a nissin milyen motoron volt?
sziasztok! Na annyira beindult a dolog meg a motorom is lassan...hogy van 3 hengerfejem. minden megvan szelepeken kívül, pici áron. ha esetleg kell valakinek lc4hez tető akkor szóljatok
Nincsen elfekvőben 4db bukógombának való danamitod?