Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Giraffe!

Nincsen elfekvőben 4db bukógombának való danamitod?
Franko!
holnap!
Valaki ma Visonta? Vagy holnap?
Üdv!

Hátha valakit érdekel!Ennyi pénzért nem tünik rossz vételnek!
Supermoto Szett!
Én ezt Fazer1000-től vettem,talán ő tudja min volt.Egyébként ha fűzött kereked van,azt hiszem nem lesz jó,ott tényleg nem fér el a küllőknél. Ha öntött,akkor szemléld meg a tárcsa közepét,azt én gyártattam/gyártottam le,így kijjebb (de csúnya ez a szó így leírva ) lehet hozni a tárcsát, és elfér a nyereg.
Én pedig örülök, hogy te legalább veszed a lapot!
Semmi gáz! Örülök, hogy sikerült örömet szerezni neked...
Jó, és ha Ti a "kartaminkivonat" álnevet használnátok a ráfra pl., akkor is tudnád mire gondol, csak rossz néven neveznétek! Ennyi! Na de tényleg: az én szótáramban a fékpumpa: főfékhenger. Féknyereg: fékmunkahenger Csak olyan jó volt belekötni vkibe, ma lesz a ballagásom, szóval keserűséggel vegyes örömöt érzek, plusz egy kis izgulás, és muszáj levezetni a fölös energiámat valakin. Bocs hogy téged találtalak meg
De pont ez az, hogy nem tudtad...legalábbis a gondolatolvasás még nem megy...
Csak olyan jó érzés volt egyszer valamit jobban tudni ezen a fórumon Nem hagyhattam ki
Csak egy dolog maradt ki, hogy én tudom, hogy ki írta, és tudom, hogy mire gondolt! A féknyeregre...
Hát látod
pont Giraffe-ot oktatod ki?
Fékmunkahenger sztem = féknyereg. Felső/alsó féknyereg meg nem igen van, max ha keréken van a motor
Ma délután Kakucs valaki?
Hali! D209-est tettem rá, 160-as hátsóval fordulékonyabb, jobban dönthető!
helló! régóta keresek ilyen 4 dugattyús féknyerget,de álltalába a belső oldaluk beleér a küllőbe ,honnan lehetne kinyomozni hogy ez a nissin milyen motoron volt?
sziasztok! Na annyira beindult a dolog meg a motorom is lassan...hogy van 3 hengerfejem. minden megvan szelepeken kívül, pici áron. ha esetleg kell valakinek lc4hez tető akkor szóljatok
Nekem ez van.Viszonylag olcsó megoldás,de teljesen egyujjas. Sajnos nem tudom milyen motoré.
Nem Xarral dobálkoznak!
Hi All!
Kunmadár fun-ok!Elkezdődött az őrület!Ma épp arra jártam,gondoltam be- -ok!
Gyerekek Gd-vel mi van?
mi vasárnap ott leszünk
meg Palcsee is jön elvileg letesztelni a szörnyet amit összerakott
Skacok hétvégén valaki Visonta?!