Na Én is is hazaértem ! Beszarás mik történnek itt hazafelé mindenkivel Remélem azért nem lett komoly baja senkinek Nagyon jó volt ez a mai Visonta....Szerencsére Én megúsztam a szurok esést Teljesen új ideális íveket találtam: A szurkok kerülgetése Mindenesetre nagyon jó volt! Holnap rakok majd fel fotókat, ma már fexem....Nincs kedvem hozzájuk
hey yoo! fajintos volt a mai nap, annak ellenére, hogy "eső!nap volt. sajna amikor haza felé indultam, megcsörrent a telefonom, hogy SMLACA cimboránkat megakasztotta egy autó. gyorsan a helyzsínre érkeztem. sem személyi sérülés nem történt, sem a motorban nagyobb kár nem keletkezett. végig vártam a helyszínelést, a rendőrök nagyon korrektak voltak. a részleteket szerintem majd Laca leírja nektek.
ááááá váááávááváváv nagyon állat lehet, ha elhozod a pannonia ringre akkor, akkor is elmegyek ha még a kórházból se engednek ki.
néztem a héten mobile.de-n van fent egy
akció kép lesz?
Meg hát. De meghajtotta majdnem mindenki. Facca, csak elég hajmeresztően van beállítva a futómű, meg félnapot puha gumival kentem, később mondták , h kéne még egy kis luft bele
Mingyá' jobb lett
De a betonyon azé' jónyomod vazze
még egy ok hogy én ott megjelenjek
Bittos lesz kép is , csak még a fotográfusok nem jutottak gépközelbe.
néztem a héten mobile.de-n van fent egy
akció kép lesz?
Mingyá' jobb lett
Lacának lekarcolta a bringáját vmi kába ótós a hazaúton , remélem nem lett nagyobb baj.