Háj.
Aztmondja a volttulaj, h megvan neki a gyári beállitás, majd pénteken visszatekerjük oda.
Beszél itt nekem , h 18 klikket jobbra meg balra.
Ez nem volt eszénél, amikor hozzáfogott futóművet állitani. , ,
Laca szerintem is "örülj",hogy csak ekkora a baj
Más faszságából lehet hónapokig kórházban dekkolni is .........
Ha valakinek van ilyen tárcsája eladó jelezzen
Tudom Papa igazad van!Sokkkal rosszabbul is végződhetett volna a dolog.Igazából a mocit sajnálom de KURVÁRA!
Külön köszönet LUKINAK,hogy egy szóra jött a helyszinre, és mellettem volt a bajban!
Aza fő , h 1ben vagy . Minden mást megcsinálsz v megveszel.
Tapasztalatból mondom, 100x szarabb az , amikor a műtőbe tolnak a más faszsága miatt, h ettől rosszabbat ne is említsek.
Szevasztok SUPERMOTO gengszterek!
Sajna nem jól zárult a napom! Markazon egy faszkalap gyerek véletlenül meggondolta magát, és hát mit ad Isten pont elém kanyarodik be a kibaszott autójával!A K-annyába! Még tő gázzal sem tudtam elkerülni a bajt, elérte a moci seggét a köcsög, és hát kisebb esztétikai hiba lett a vason, na meg persze még egy gonddal több,járhatok majd mindenfelé,hogy bebizonyitsam az igazamat!Még 1x a K-annyát a rohadt görénynek!
Aztmondja a volttulaj, h megvan neki a gyári beállitás, majd pénteken visszatekerjük oda.
Beszél itt nekem , h 18 klikket jobbra meg balra.
Ez nem volt eszénél, amikor hozzáfogott futóművet állitani. , ,
Aszongya Csabi amikor oda érünk,, : Húú itt már ilyen dombok is vannak? hiába na alföldi gyerekeknek ritka az ilyen látvány
Más faszságából lehet hónapokig kórházban dekkolni is .........
Ha valakinek van ilyen tárcsája eladó jelezzen
Külön köszönet LUKINAK,hogy egy szóra jött a helyszinre, és mellettem volt a bajban!
Tapasztalatból mondom, 100x szarabb az , amikor a műtőbe tolnak a más faszsága miatt, h ettől rosszabbat ne is említsek.
Sajna nem jól zárult a napom! Markazon egy faszkalap gyerek véletlenül meggondolta magát, és hát mit ad Isten pont elém kanyarodik be a kibaszott autójával!A K-annyába! Még tő gázzal sem tudtam elkerülni a bajt, elérte a moci seggét a köcsög, és hát kisebb esztétikai hiba lett a vason, na meg persze még egy gonddal több,járhatok majd mindenfelé,hogy bebizonyitsam az igazamat!Még 1x a K-annyát a rohadt görénynek!