Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javító készlet is lehet náluk vajon?
smr 630
Nagy a csend a Berges brigád felől... Hallottam hétvégén nem mentek pályacsúcsot Visontán
AJP kuplung nincs véletlenül valakinek? Kössz!
Zrider, a husqvarnád pontosan milyen tipus?
Megyek, egy reklámtatyó jégerrel
köszi Z papa ,akkor eljöhetsz egy órástanfolyamra
70/363 0423
tudsz valami elérhetőséget "Z"
biztos, hogy nagyon király lesz a gép, gyári értékekkel
Palcseenál szoktak lenni ilyen tárcsák, v ha nincs perceken belűl intézi, h legyen.
Háj.
Aztmondja a volttulaj, h megvan neki a gyári beállitás, majd pénteken visszatekerjük oda.
Beszél itt nekem , h 18 klikket jobbra meg balra.
Ez nem volt eszénél, amikor hozzáfogott futóművet állitani. , ,
tetszeni fog az, csak menni kell rajta sokat, meg a motorodon hangolni kell, mint ahogy azt beszéltük.
Hiába na, akinek már a Seel replika is kevés, állítgatni kell egész nap... vagy fújni egy picit a gumiba
Azért jó volt ez a tegnapi nap, igaz nem ez lesz a kedvenc pályám vagy kellene neki még egy pár nap

Aszongya Csabi amikor oda érünk,, : Húú itt már ilyen dombok is vannak? hiába na alföldi gyerekeknek ritka az ilyen látvány
Laca szerintem is "örülj",hogy csak ekkora a baj
Más faszságából lehet hónapokig kórházban dekkolni is .........
Ha valakinek van ilyen tárcsája eladó jelezzen
A helyszinelés és a rendőrök véleménye az én igazamat támasztják alá!Majd kiderül mi lessz!A legszarabb mikor vétlenül bünhődik az ember!
Sajnos nem!Huszonéves gyerek,be volt tojva az apjától rendesen.
Autós elismerte a hibáját?
Tudom Papa igazad van!Sokkkal rosszabbul is végződhetett volna a dolog.Igazából a mocit sajnálom de KURVÁRA!
Külön köszönet LUKINAK,hogy egy szóra jött a helyszinre, és mellettem volt a bajban!
Aza fő , h 1ben vagy . Minden mást megcsinálsz v megveszel.
Tapasztalatból mondom, 100x szarabb az , amikor a műtőbe tolnak a más faszsága miatt, h ettől rosszabbat ne is említsek.
Saját elbírálás alapján a legjobb képem!
Szevasztok SUPERMOTO gengszterek!
Sajna nem jól zárult a napom! Markazon egy faszkalap gyerek véletlenül meggondolta magát, és hát mit ad Isten pont elém kanyarodik be a kibaszott autójával!A K-annyába! Még tő gázzal sem tudtam elkerülni a bajt, elérte a moci seggét a köcsög, és hát kisebb esztétikai hiba lett a vason, na meg persze még egy gonddal több,járhatok majd mindenfelé,hogy bebizonyitsam az igazamat!Még 1x a K-annyát a rohadt görénynek!