Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fotosoppóld bele! ha jó jó, ha nem nem....
Giraffe vagy vki! Egy ilyen 690 enduroba szerinted belemegy az lc4 kereke?
de az gyári?
mert az enyém az slick
Mi történt vele?
aha, 208 van most az SXV-n, nem rossz, csak érdeklódöm
nekem elöl Dunlop volt de lehet csak 208 as nem volt problémám vele fogott rendesen
Dunlop D209 van fennt valakinek?
KTM sms 12 órája
egy kis történet :::::: Ma felhívott egy barátom kis segítséget kérve , de a végeredmény ? Végre kikerült az a szemét sms blokk abból a csodálatos vázból.. Kemény 12 órát bírt kb ..Valakinek biztos ismerős lessz a történet (ennyit a KOREKTSÉGRŐL)
Már hiányzik! Miss you GD!
én se láttam, remélem semmi para
Na látom megint nagyon el vagytok foglalva egymással. Ne írogassatok annyit hanem igyatok az legalább látszik rajtatok, és ha ott tartotok akkor igyatok rám is, hogy végre sikerült az utolsó vizsgám is végre lesz több időm a motorozásra. Apropó nem tudjátok mi van GD-vel, mert péntek óta nem láttam a hozzászólásait.
Koph! Komolyak a képek! Köszi! 2-3 képet eltudnál küldeni nagyfelbontásban mélre?
Nem ovas kerdese:) erre volt keret es annyira megszerettem hogy nem akarom lecserelni,de nem is tudnam..:) ha kesz lesz,mehetunk
Mi van öcsém ? Mára benyugtatóztad magad?
Mi megyünk Vasárnap a Mártival!
2 ülő helyet kérek!
T. B. Úr! Fejezzük be ezt és menjünk már a p...ba csapatni! Szerintem Veled nincs baj, elég kultúrlénynek tűnsz! Inkább a Rotációscsákó baszta ki a biztit itt szerintem, elég gusztustalan stílusban írogatott ide. A téma meg , inkább hagyjuk....... Ha érdekel az autóverseny, Én a hétvégén a hungaroringen leszek a motorsportcsapattal. Ferrari,porche, stb... Ha érdekel vkit közelről keressen meg!
Kiscsákó! Én nem fikázásból írtam a motorodra, csak nem jutott eszembe a neved és így könnyebb volt beazonosítani Téged. Amúgy csak a száraz tényt közöltem, hiszen tényleg mindíg szétesik. De te is csak a saját károdon tanulsz. Ha bárkit megkérdeztél volna a fórumról, szerintem óva intenek az ilyen gépektől. Na rakd össze és huss Velünk!
Laci van most motorod? remélem jössz pálinkázni

http://www.sportmotor.hu/motor...
Koszi de ugy sincs jogsim:D jovo heten kezdem elvileg:) majd hivlak alkalom adtan!
semmi közöm hozzá de azért megkérdezem hátha válaszolsz

mit akarsz itt?
Hali....ha nagyon mehetnéked van vidd el nyugodtan az enyémet.....rádobod a rendszámod és kész....Mivel én valahol Visegrádnál elhagytam....
Szerintem Luki ezt nem gondoltad komolyan....ugyanis én még semmi rosszindulatú megjegyzést nem írtam egyikőtöknek....sőt..nem is fikáztam egyikőtöket sem...ellenben veletek....Szóval nem kell ez a szent duma....ha itt az számít beilleszkedésnek,hogy másokat leköcsögözök,lehülyézek akkor igazad van..nem fogok tudni beilleszkedni...a motoros tudásotokat sem kritizáltam még soha és a motorommal sem hencegtem soha......senkinek nem írtam,hogy vegyen olyat mint az enyém.....ha pedig viccből,poénból kóstolgatjátok az embert az nem gond..teljesen normális..de akkor engedtessék meg,hogy az ilyen jellegű üzikre válaszolok.........de azt azért nem te szabod meg mikor szólhatok emberekhez,mikor írhatok véleményt motorokról,alkatrészekről...mivel nem a Te fórumod.....Amúgy ha szépen visszalapozol láthatod sosem én kezdtem veled,veletek a társálgást....max válaszoltam....és egyezzünk meg abban hogy ahhoz sincs közöd kivel,hova,mikor megyek....sem elszámolóval,sem beszámolóval nem tartozom...
ez nagyon kemény!
vazze ma így jöttem dolgozni a motorral!
Nem is tudtam ,h már ez is trükknek számít!?
az első teló porvédőit csúsztasd le, amjd kend be a teleszkópszárat teló olajjal, aztán vissza a a helyükre. sokat tud segíteni. de a finomhangoláshoz nem értek, ahhoz vannak itt sokkal szakavatotabb emberek. ráadásul máshogy nem lehet, csak pályán kísérletezni. még 1 hasznos tanács: mindigy csak egy dolgot állíts!
Mike az egy ilyen gyerek. szombaton itt lesz a rendezvényen. itt meg a másik elmeháborodott, legújabb trükkje. Harry Main és a flair http://youtu.be/hVnoY715B4Q