Pályamenők!
Ti állítgattok valamit a futóművön? Nekem (talán) gyári, az elejét elég (túl) keménynek érzem, a hátulja meg szinte lóg. Hosszabb kanyarban olyasmi érzést adott, mintha egy kigyón ment volna a hátsókerék.
Tapasztalatok másnál?
rólam nincs... teljesen felbasztam magam. éreztem én, hogy kurva lassú vagyok, de most megnéztem a képeket és puff. sokat kell még gyakorolni a nyáron asszem.
nem, nem beszélgetünk MSN-en, rosszul hiszed igen, én is szerettem a fórumot meg néha szeretem is, de a múltkor is, kettőnk közül ki kezdett el kit kóstolgatni? mintha Te engem nem? Te jöttél a fikázással. Te is ugyanúgy írogatsz rosszindulatú dolgokat, csak lehet nem veszed észre. Nem voltál ilyen az elején, amikor bekerültél a fórumra. Nincs ideje a közös motorozásokra, mivel egy elég komoly cége van ami elveszi az idejét. Nálam pedig ismered a helyzetet van egy szar fostalicska motorom(a véleményed alapján) és nem mindig van pénzem megcsináltatni, de egyátalán nem sajnálom, ráérek, nem sietek sehova.
ez egy topic, ahol bárki kinyilváníthatj a véleményét. számomra azok az emberek, akik megpróbálják bomlasztani kicsinyke közösségünket, rosszindulatú hszekkel. beszólogatásokkal, ellenséges attitűddel, az számomra egy nagy nulla átlőve. ha szeretne ennek a közösségnek érdemi tagja lenni, akkor váltson modort, jöjjön el nyugodtan valamelyik pályanapra motorozzon velünk, mutassa meg, hogy mit tud a supermotoja néhány funbike ellen. én szeretem, ha valaki tökös legény, de ha neten az, akkor legyen az élőben is és ne hátráljon meg mindenféle mondvacsinált indokkal a közös motorozások elől. vagy ha nem szeretne velünk motorozni, nem szereti a fórumozók nagy többségét, akkor minek van itt? gondolom, ha kettőtök között ekkora a szerelem, akkor megy a csevely MSN-en is. azért mert nem tud beilleszkedni egy társaságba, nem a társaság a felelős, hanem nagy valószínűséggel ő. tudod ez amolyan magyar-cigány konfliktusi forma. mindenki hibás, köcsög, buzi, bunkó, seggfej, retardált stb stb stb....ő nem. jah meg Te sem! ez egy motoros fórum, ahol életre szóló barátságok köttettek olyan emberek közt, akik lehet soha nem találkoztak volna. kérlek benneteket, hagyjatok fel, a fellengzős, bomlasztó hsz-ekkel! előre is köszönöm, részemről ezt a vonalat lezártam!
Na FUNBIKE brigád mennek fel a képek...ne savazzatok nem volt kedvem válogatni megy az összes 2-3 száz körül van jó nézelődést még lesz vagy 1 jó bő óra míg felmegy az összes.....
Ti állítgattok valamit a futóművön? Nekem (talán) gyári, az elejét elég (túl) keménynek érzem, a hátulja meg szinte lóg. Hosszabb kanyarban olyasmi érzést adott, mintha egy kigyón ment volna a hátsókerék.
Tapasztalatok másnál?
szerintem már annyira csúsztatni akarok, hogy teljesen oda lett a tempó.
Mi van a géppel? Mozgó képes már?
Még dudáltam is ,de semmi reakció!
HUJE KOCSOG és kész! ennyi!
Éljen a Fun Bike mozgalom!