Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es mar elojott a fobiad! Nem hallgat rad senki? Ha nem lettek volna a supermotosok meg mindig az utak kiralyank tartanam magam! A roppant mulatsagos fmx 650 el
ugye csicskamotor? Azhat! Mostmar tudom mert kiprobaltam egy Smr 560 at es azt is fogok venni!
Erőszak? Te megint szívtál valamit. De ha ilyen jó a cucc, akkor ne stoppold a kört, vazze...
ÁÁÁÁÁ nem is, tudom mi legyen! Ne rakjunk fel ilyen képeket, fúúúúúúj! Inkább irogassunk arról hogy hogy állítatjuk be a futóművet, meg tuning kipufogó,meg hú de komoly időt megyek, meg ilyen olyan ketyere a motorra.... Közben igaz hogy a gumi pereme még gyári és lealáz pl. egy gyári smc amikor becsúszik előtted a kanyarban... Pl ilyeneken kéne elgondolkodni jópár embernek hajrá FB!
Trianon is az en bunom? Zsiraf az eroszak a gyengek fegyvere!
Igenis nem idevaloak a szexkepek az en alpari dumam se jogos!
Ez az "egy hülye százat csinál" akkor is érvényes mikor funmotosok supermotokról beszélnek?Ja,hogy akkor nem érvényes?Amúgy jelzők nélkül is lehetne beszélgetni és véleményt nyilvánítani...attól még senki sem lesz köcsög,buzi,hülye mert ezeket leírod...tehát igazából nem sok értelme van az ilyen minősítéseknek...
Ímádom az ilyet!
Na te meg a livejasmin.com mitt jobb ha nem mondasz semmit
Észak felől jó kis csete-paté várható
Nem érted? Szüksége van a munkájéhoz a fórumra
Érdekes, eddig is voltak fent ilyen témájú képek és senki nem tette szóvá. Jön egy ilyen Rotációsgyökér és mindnki hű de felháborodik Ez a baj a magyarokkal, 1 hülye 100at csinál....
Azért ez ne a fórom hibája legyen már, vazze...
talán a munkámhoz tartozik hogy néha gép elé is kell ülnöm...
amúgy meg mi közöd hozzá...?
Talán dolgoznod kéne, nem netezned.....
én pl melóhelyen is nézem a fórumot és elég kellemetlen amikor felhajtom a laptop-ot és az ügyfél egyből pinákat lát a nem bezárt forumon...
pedig én csak motoros forumot néztem...
Ezért kértem a moderátort a funbike topikra, elegem volt már a hülyeségből!
Hajrá koph! Még több cicit!
NA EZT A BAROMSÁGOT! MAjd pont ide fog jönni a gyerek nézelődni... Ha meg ott van akkor ne nézd a fórumot, egyszerű! Szeritem a TVben több pinát lát mint itt! Vagy azt sem nézheti?
Nehéz dolog ez...Annak is van igazsága aki azt mondja figyeljen a szölű,nevelje meg....és valóban szörnyű dolgok mennek az iskolában mostanság és az utcán is....ezzel egyetértek.....Csak ha már így alakult az élet,ez a társadalom akkor ne tegyünk rá egy lapáttal.....és talán mindannyiunknak jobban kellene figyelni arra mit,hogyan mondunk és mit teszünk ide ki....Én is trágárkodam már,nem vagyok én különb senkinél...de azért valamennyire tudatosan próbálom elkerülni ezt...Te is látod mi megy a világban a kölönböző oldalakon....minden második videó arról szól,hogy lányok,nők püfölik egymást....és joggal teszed fel a kérdést....ezeknek gyereket?milyan példa ez?Nehéz dolog ez....
De miért lenne igaza? Az óvodában csúnyább dolgokat tanulnak, látnak, csinálnak, mintsem az, hogy itt lát-e nunis képet vagy sem? Aki ilyen idegbeteg stílusban szerepel a fórumon, az otthon minta apa tud lenni? Kétlem...
Igaza van RotációsKata-nak..csak hát a trágár kifejezéseket is olvassa az a 8 éves gyerek...Szóval ez így egyik kutya,másik eb....
Élőben is ekkora szád van, meg szókincsed? Vagy küldjek neked egy kis segédletet?
Oke! Csak szolj a szanalmas ismerosodnek hogy fejezze be az allando kioktatasait. Keressen egy not maganak es azt baszogassa.
Perverz csokeveny.
azert az alpari stiluson van meg mit faragni...

de a mondanivaloval egyet ertek
És ez most mitől lesz különleges gép? Nagyobb tank lesz rajta, vagy mi?
Na nyugalom!

GCC ja, német cross country bajnokság!