Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99%hogy ott leszek! az az 1% meg maradjon meg perverziónak!
oké papa, erős a gyanúm hogy ott leszünk vasárnap!
a hosszú hétvégés motorozás is biztos a részemről (remélem nem jön közbe semmi), és most 2 napra tervezek
Semmi extra nem lesz csak azon a hétvégén lefoglaltam a pályát és szeretném ha minél többen eljönnétek. Tévedés azért ne essék nem olyan nagyszabású rendezvény lesz,mint a Lukító MOTO A GO-GO-ja,hanem csak egy olyan motorozás,dumálás,este sütés,kaja.pia-rock&roll
szombaton verseny lesz,de vasárnap szabad a pálya
Az élet rengeteg kompromisszumra kényszerít és mivel nem áll módomban egyszerre több motort is vásárolni nekem viszonylag jó megoldásnak tűnik az SMC mert utcán, pályán és néha néha még kettesben is használható. Természetesen csak utcára lehet, hogy a kis Duke a legjobb ebben a kategóriában, pályára természetesen az SMR 450 a nekem legszimpatikusabb ha pedig többnyire kettesben szeretnék motorozni, akkor biztosan mélyen a bank zsebébe nyúlva 990 SMr-t venném. Ez mind mind csak álmodozás, három éve egy 640 lc4 sm nyergében próbálkozom a műfajjal és rettenetesen élvezem. Egyébbként az említett gépek közül szerintem a Duke hasonlít legjobban az enyémre, bár váz, futómű, blokk szempontból az SMC-vel van sokkal közelebbi rokonságban. Ha Te eredetileg gyorsaságit szerettél volna, akkor tényleg talán a legjobb választás a 690 DUKE de sima hétköznapi használatra, rengeteg örömteli adrenalingazdag pillanatot tud okozni, akár éveken keresztül is.
Annyira a Metzeler se lehet rossz:DTapasztalat?
Így igaz..erről ennyit
Erröl az hogy Koph megirta frankót.....
Sportec M3 - 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL erről mi a véleményetek?
És van is itten nekem egy szinte uj példány eladó 120 euroért:)
Magura Blood-ot használtam! Olyan kis dugó vagy karmantyúd nincs véletlenül? Az a gumi baszás ami rajta van
160/60 17 " Pirelli Dragon Supercorsa PRO !Legzsírabb !
Hello.KTM LC4 640 SM-re.Utcára.Milyen gumit ajánlotok?Előre is kösz.Üdv
Nincsak ki van itt? mik vannak itt neked
Milyen szériahibásak? Olyan kis dugattyú, illetve karmantyú van benne, hogy egy idő után elfáradnak. Illetve, ha rossz olajat tettél bele...
most 7végén úgy néz ki hogy p.ring lesz
de jövő 7végét megbeszélhetjük

Persze, hogy mar megneztem ...

Vasarnapra 20 Fokot mondanak
Az mvd azt kell mondjam kurva jól...vállam ütöttem meg,és a térdem de nemfaj egyik se csak hát a csukló....:( ott már nem véd az Mvd
Visonta?, Vasárnap ...hmmm?
Nekem is Magura van a mocin és ereszt felül Ha ugyanaz mint ami nekem van akkor nem sok mindent fogok vele érni Úgy tudom, hogy ezek szériahibásak. Vagy rosszul tudom?
tesa! Ti szombaton is mentek p.ringre vagy csak vasárnap?
szeva csavargó meg gyüttéé