Amerikaiak is a bitzet és az expresst szokták használni.
Az a baj, hogy a bitz-en 35 fontért hoznak ki bármit, míg a legtöbb helyen ez 15-25 font körül van.
Sztem nagyon jó választás főleg a 660 as.
Könnyű, km es nem üzemórás, robbanékony. Sztem a KTM nagyon eltalálta ezzel a modellel annak az igényét, aki egyaránt közlekedni és pályán is akarja használni a motorját.
Üresen 128 kg 60 valamennyi LE. Az enyémbe beleraktam immár 22000Km. Volt egy láncszett csere 21500 nál ! Azonkívül az olajat meg a Gumikat kellett cserélni. Én 5000Km enként cserélem ahogy a könyvben van. Olajat nem eszi, nem csöpög teljesen makulátlan.
Lassan a fékbetéteket kell cserélnem.
Ennyi. Sztem nagyon jó választás.
Duke al kapcs, meg menj fel a népítéletre ( totalcar ) ott van néhány vélemény róluk. Én anno nézegettem, de duke ról amit olvastam, az alapján inkább az smc mellett döntöttem. Nem bántam meg.
Először is köszönöm, hogy válaszoltál. Másodszor pedig nekem sima hétköznapi használatra kéne semmi pályázás semmi kettesben motorozás nem lenne csak elővenném csapatnék egy jót és ennyi. Erre meg mint te is írtad lehet, hogy a Duke a legjobb választás. Mondjuk a SMC is adja, na majd kiderül mi lesz...
Megoldás:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Mostanában rengeteget levelezek külföldi beszállítókkal, mindenhol ki lehet csikarni engedményt egy bizonyos összeg felett
Az a baj, hogy a bitz-en 35 fontért hoznak ki bármit, míg a legtöbb helyen ez 15-25 font körül van.
Sztem nagyon jó választás főleg a 660 as.
Könnyű, km es nem üzemórás, robbanékony. Sztem a KTM nagyon eltalálta ezzel a modellel annak az igényét, aki egyaránt közlekedni és pályán is akarja használni a motorját.
Üresen 128 kg 60 valamennyi LE. Az enyémbe beleraktam immár 22000Km. Volt egy láncszett csere 21500 nál ! Azonkívül az olajat meg a Gumikat kellett cserélni. Én 5000Km enként cserélem ahogy a könyvben van. Olajat nem eszi, nem csöpög teljesen makulátlan.
Lassan a fékbetéteket kell cserélnem.
Ennyi. Sztem nagyon jó választás.
Duke al kapcs, meg menj fel a népítéletre ( totalcar ) ott van néhány vélemény róluk. Én anno nézegettem, de duke ról amit olvastam, az alapján inkább az smc mellett döntöttem. Nem bántam meg.
de 2006 os SMC660
a közeljövőben akar vki innen : dirtbikebitz rendelni ?
én összeraktam most cirka 700 dodó értékben cuccot, lehet kapnék engedményt ha még többen rendelnének.
ez csak amolyan kérdés, ha senki akkor majd megrendelem