Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el, már akkor is jól jársz, ha eléred azt, hogy ne írják rá a vételárat, vagy csak 50 $-t. Így se vámot, se áfát nem kell fizetned...
Na egy darabig nem mocizok a kuplung mh olajostul mindenstül vége..hiába töltök utána.
Megoldás:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
nyilván ha csak egy 100 dolcsis ruhaszettet rendelsz akkor ez nem működik
Le kell velük beszélni, hogy ilyen összegnél ők állják a postaköltséget.

Mostanában rengeteget levelezek külföldi beszállítókkal, mindenhol ki lehet csikarni engedményt egy bizonyos összeg felett
Amerikaiak is a bitzet és az expresst szokták használni.
Az a baj, hogy a bitz-en 35 fontért hoznak ki bármit, míg a legtöbb helyen ez 15-25 font körül van.
Duke 620 kollégának van pont egy eladó 660 asa. De nem tudom pontosan mikor évjárat. Egy biztos, nem 2006 os.
hat ha elfogadsz egy smc s véleményt leírom.

Sztem nagyon jó választás főleg a 660 as.
Könnyű, km es nem üzemórás, robbanékony. Sztem a KTM nagyon eltalálta ezzel a modellel annak az igényét, aki egyaránt közlekedni és pályán is akarja használni a motorját.

Üresen 128 kg 60 valamennyi LE. Az enyémbe beleraktam immár 22000Km. Volt egy láncszett csere 21500 nál ! Azonkívül az olajat meg a Gumikat kellett cserélni. Én 5000Km enként cserélem ahogy a könyvben van. Olajat nem eszi, nem csöpög teljesen makulátlan.

Lassan a fékbetéteket kell cserélnem.

Ennyi. Sztem nagyon jó választás.

Duke al kapcs, meg menj fel a népítéletre ( totalcar ) ott van néhány vélemény róluk. Én anno nézegettem, de duke ról amit olvastam, az alapján inkább az smc mellett döntöttem. Nem bántam meg.
Először is köszönöm, hogy válaszoltál. Másodszor pedig nekem sima hétköznapi használatra kéne semmi pályázás semmi kettesben motorozás nem lenne csak elővenném csapatnék egy jót és ennyi. Erre meg mint te is írtad lehet, hogy a Duke a legjobb választás. Mondjuk a SMC is adja, na majd kiderül mi lesz...
hova viszik szerencsétlen hangszer elejét ?
csak nekem van ilyenem Itthon
ilyet itthon nem kap

de 2006 os SMC660
Künzel az Apriliaval is tud salakmotorozni...
A hűvös és visszafogott német design nem jött be, ezért ellopták a digóktól...
Félreértés ne essék, ezek persze mi9nd huskyk csak aprilia sárvédővel!
Wildenau Osztrák bajnokság mult hétvégén!
Wolfi.....A Te géped mikori évjárat?Egyik haver szertne valamit venni és azt mondtam neki olyasmit vegyen amilyen a tied.....
itthon a bukósisak amit kinéztem az lenne csak 600$ ...
vigyázz az ilyen hozzászólásokal itt...
és melyik a legjobb ezek közül ?
Én minden nap nézegetem az angol webshopokat, de még nem döntöttem honnan fogok rendelni. Van egy One krossz kombó, ami érdekelne végülis...
ja természetesen a kedvezményt azt én lebeszélem velük, csak érdeklődésképpen kérdezem.
hali

a közeljövőben akar vki innen : dirtbikebitz rendelni ?

én összeraktam most cirka 700 dodó értékben cuccot, lehet kapnék engedményt ha még többen rendelnének.

ez csak amolyan kérdés, ha senki akkor majd megrendelem
Húú De király.....Kéne menni De egyedül nincs kedvem...Mennyi lesz a beugró?