Ha legalább 170 cm magas vagy akkor szerintem leér a lábad de messze nem ez a fő szempont a motorválasztásban, az ülésmagasság biztosan szabályozható. Én már láttam 690 duke-ot és szerintem itt elég sokan ki is próbálták már KTM tesztnapon. Szerintem nagyon jól néz ki, remekül használható nagyon kezes könnyen kezelhető, igazi FUNBIKE. Én az ügyetlenebbik fajtából való vagyok de amikor egy hosszú hétvégére kaptam egy tesztmotort pillanatok alatt annyira megbarátkoztam vele mintha mindig is az enyém lett volna. Tényleg nagyon jó de a legfontosabb, hogy mik az igényeid, javaslom az alapos tesztvezetést vásárlás elött. Én a 690es családból nem ezt választanám pedig talán ez néz ki a legszebben.
Combcsont törés. A balesetkor a Jánosban műtötték, de vékony szeget raktak be, eltört, álizület alakult ki. A szeget a Balesetin halászták ki, felfúrás, új szeg. Most itt tartok, ha összeforr végre újabb műtét, fém kivétel. Sajnos sosem lesz tökéletes...
szerintem kicsit túl liheged azért mert egy valaki ezt mondta, nem kell ilyen látványosan megsértődni
mondjuk pont én mondom, én is sértődős vagyok nagyon sajna
http://youtu.be/NDRSHfw-8j4
Jobbulást azért neked is...
mondjuk pont én mondom, én is sértődős vagyok nagyon sajna
látom utáljátok a pofánkat
Jobbulást akkor...