Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki nem megy veled SM-ezni?
..hogy lehet ez?
Pedig Király arc lehetsz!
Felőlem leírhatod ötször is ,hogy jobban tudsz motorozni nálam...de,hogy engem nem láthattál Lepencén az is biztos....sem egyedül,sem mással.....
újabban van pár gyökér aki bomlasztja a bandát. már beolvasni sincs kedvem ide...

szaros funbájker lettem.
Ok, csak ne felejts el megtanulni motorzoni is! Attól hogy van egy berged még nem automatikus hogy tudsz is vele menni Ja tényleg, te egyedül jársz Lepencére, bocs... amúgy kösz hogy lekaszáltad ott a füvet, biztos jól húztad a kis motoros fűkaszának... brümbrüm....
Megy az oltás bakker
Ezt vasárnap Visontán nem lehetne lejátszani?
Bakker!Én meg azt hittem itt mindenki bír mindenkit...
FASZA
Te eroltetted nyomi!
Majd veszek egy Funbike-ot,hogy legalább látszólag hasonlítsak rátok....
Szerintem csak egy kettővel "baráti"! Ez a pontos!
Eddig sem rajongtunk bizonyos emberekért a pályán, de ez csak erősíti a szabályt!
Lehet,hogy egy-két emberrel itt nem túl baráti a viszonyom de még senkinek nem írtam köcsög,buzi,csicska és hasonló szavakat...ezek nélkül is tudnánk beszélgetni és hülyéskedni.....és valahogy az anyázást sem kellene eröltetni....Tiszteljük már egymást annyira,hogy hanyagoljuk az ilyen jellegű jelzőket....
Beszéltünk a Niggerrel! Majd úgy is mondja hogy mit!

Akkor akit érdekelne szállás a Börni által beharangozott hétvégére az jelezzen, találtam olcsó szállást, de érdekelne mégis hányan jönnének akiket ez érint!
megőrülsz
Mióta is van közöd ehhez a sporthoz? Fél évet mondtál a múltkor....?
háborúúúúúúú kezd lassacskán showder klub lenni
Micsoda élet van itt!
Szerintem az SM lazasághoz hozzátartoznak a jó MUFF-ok is!
Ez az életérzés!
Vouge az ügyfeleid előtt nem fórumozz, hanem csinálj úgy mint aki dolgozik! Ennyi!
mindjááá keresek valami jó pinát és felrakom!
Aztán meneküljetek!
na szerintem most már tényleg takarodóóóó innen
Barátom, most túlmentél minden határon!
nem a forum hibája.. miért is lenne? van itt ennek megfelelő topic... ha azt akarom nézni majd ott leszek...
na mind1 régen full jó volt ez a forum az utóbbi időben meg...
ha más a véleményed bizonyos emberekétől egyből köcsög vagy...
Muterod esetleg sziv mert elviselhetetlen neki hogy a fia dugja
Én ehhez kicsi vagyok...kössétek is be a szemem, mert olyanokat látok itt, hogy jajjj...
Gd nem jön?
Hallod giraffe? Ez a csávó 100as?
FMX 650? Te ez nem is igazi funbikes, azok nem reklamálnánk az ilyen képek miatt!