Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra nincs valami ötleted hogyan lehetne a hidraulikát kiváltani valami kőegyszerű mechanikus-bowdenes megoldással? Kurva módon kezd tele lenni faszom a Magurával...
mi lesz? napos motorozás?
ohh csak egyszer eljutnék már oda
május 28-29-30 mindenkit szeretettel várunk a Pannonia ringre
üdv!elado egy keihin fcr 41 es karbi!akit érdekel irjon!
Magura. Van alsó munkahengerem KTM-hez, és összekötőcső is. Holnap tudok árat mondani, és képet küldeni.
Milyen és mennyiért adod?

RH8DQ@CITROMAIL.HU
most a hétvégén voot Fox
Eleg mint tarsasag
ki akarod fújni az orom ? hát könnyen meg lehet .. nem tudok gyors lenni de mááá nagyon idegesít
nem tudok semmit ... de nem leszünk eleg neked ?
ki jön még? tudsz valamit?
átt dobott mi? na és hogy vizsgázott az MVD Árpi?
Perfekt !
mi is megyünk
Nem is tudtam, hogy már motorokat is ennyire leültetik!
Köszi a jókívánságokat GD, lacika_kjc!
Vasárnap ki lesz a Pannoniaringen ... Fox & en ott leszünk ...
Nekem van véletlenül új is, használt is...
Ha adsz egy olyan bowdeneset amit fel tudok rakni az EXC-re, akkor az enyémet viheted, ne is lássam!
Hydraulikus kuplungot nem árul véletelnül valaki jó árban?
Köszönöm szépen a válaszod Sera! Tudom, hogy nem ez a fő szempont ez inkább csak az én hülyeségem, de akkor ez már nem is kérdés mert 175 cm magas vagyok szóval akkor csak nem dőlök el vele. Az igényeim hát nem is tudom eddig mindenképp sportmotort szerettem volna csak rájöttem, hogy nem akarom egy román kamion hátuljában végezni meg ugye a magyar utakra sem éppen egy sportmotor való. Szóval így jutottam el a kisDuke-hoz amiről eddig csak azt tudtam, hogy szép, különleges és drága, de most már azt is tudom, hogy könnyen kezelhető. Szabad tudni te melyiket választanád a 690-es családból?