Egy: Fox-ot ismerem személyesen, kettő: pont leszarom, hogy ki vagy és mit akarsz. Minősít téged a stílusod, én inkább nem teszem. Szélkerék? Mit szívtál, vazze?
okoska megsertodtel? Troll etetesbol nem vagy kepzett? Latod ahogy egy ember az en velemenyem melle all rogton fordulsz mint a szelkerek. Amerrol a szel fuj te ugy viselkedsz. Valtozom en is oke kotozkodtem persze de te alig varod hogy ugorhass ram. Lehetek en a megoszto persze.
Értem bazdmeg! A te stílusod akkor hová való? A télen egyszer berepültél már valamelyik topicba a hülyegyerek stílusoddal, és osztottad az észt. Először viselkedjél normálisan, aztán lehetnek kívánságaid. Lehet, hogy akkor nem fogsz süket fülekre találni...
Nem erted bazdmeg! Ismered azt a fogalmat hogy nem helyen valo tartalom feltoltese?
Es ennek semmi koze a bal labamhoz se a felkelesemhez! Van csaladod? Hugod ocsed? Mit mondanal mikor azt latod hogy a kinagyit a kedvenc forumodon egy fullos pinat? Elintezned annyival hogy ilyet mindneutt lathatsz? Bolcs egy ember vagy te barom!
Már megint bal lábbal keltél? A 8 éves öcséd csak ezt az egy oldalt ismeri, és azon belül is csak a supermoto topicba tud belépni? Ne szórakozzál már ember...
ja meg ha valakit érdekel, használt slick, Giraffe-tól vannak, csak méretet váltottam közbe és nem kerültek fel
Dunlop KR106 120/60 17"
Dunlop KR108 170/55 17"
3 hét mulva lesz a debütálás a GCC-ben.
Egyébként nem kellene itt bomlasztani a közhangulatot,szerintem!
Viszlát!
Es ennek semmi koze a bal labamhoz se a felkelesemhez! Van csaladod? Hugod ocsed? Mit mondanal mikor azt latod hogy a kinagyit a kedvenc forumodon egy fullos pinat? Elintezned annyival hogy ilyet mindneutt lathatsz? Bolcs egy ember vagy te barom!
Dunlop KR106 120/60 17"
Dunlop KR108 170/55 17"
De familyfilterezd az fórumot:-)))
köszi
Pel a 8 eves ocsemre vagy masok gyerekeire!