Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy: Fox-ot ismerem személyesen, kettő: pont leszarom, hogy ki vagy és mit akarsz. Minősít téged a stílusod, én inkább nem teszem. Szélkerék? Mit szívtál, vazze?
okoska megsertodtel? Troll etetesbol nem vagy kepzett? Latod ahogy egy ember az en velemenyem melle all rogton fordulsz mint a szelkerek. Amerrol a szel fuj te ugy viselkedsz. Valtozom en is oke kotozkodtem persze de te alig varod hogy ugorhass ram. Lehetek en a megoszto persze.
Férfi? Itt csak te vagy az...mi csak puhapöcsök lehetünk...
Vegre valaki! Koszonom.
Ezzel el is van intezve! Gratulalok ferfimunka volt!
Azért a yamahás srác se kicsit esett. Kettétört a motorja... Mi ez a GCC? A német endurocross bajnokság?
Értem bazdmeg! A te stílusod akkor hová való? A télen egyszer berepültél már valamelyik topicba a hülyegyerek stílusoddal, és osztottad az észt. Először viselkedjél normálisan, aztán lehetnek kívánságaid. Lehet, hogy akkor nem fogsz süket fülekre találni...
EsterPowernek első versenyen be is fejeződőtt az idei szezon!
Giraffe:

3 hét mulva lesz a debütálás a GCC-ben.
Egyet értéek rotációval. Van hogy netezik az ember és mögötte terem a gyerek. Főleg ha 23" a monitor, ha az ember rá se klickel akkor is kellemetlen!
Megfelelő felügyeletet annak a gyereknek!
Egyébként nem kellene itt bomlasztani a közhangulatot,szerintem!
Viszlát!
Nem erted bazdmeg! Ismered azt a fogalmat hogy nem helyen valo tartalom feltoltese?
Es ennek semmi koze a bal labamhoz se a felkelesemhez! Van csaladod? Hugod ocsed? Mit mondanal mikor azt latod hogy a kinagyit a kedvenc forumodon egy fullos pinat? Elintezned annyival hogy ilyet mindneutt lathatsz? Bolcs egy ember vagy te barom!
Ertem en de ti meg nem.
Persze, hogy elfogadom. Rendes tőled, hogy így leírtad a dolgokat.
Már megint bal lábbal keltél? A 8 éves öcséd csak ezt az egy oldalt ismeri, és azon belül is csak a supermoto topicba tud belépni? Ne szórakozzál már ember...
ja meg ha valakit érdekel, használt slick, Giraffe-tól vannak, csak méretet váltottam közbe és nem kerültek fel
Dunlop KR106 120/60 17"
Dunlop KR108 170/55 17"
köszi a felajánlást, nagyon rendes Tőled, de nem szeretnénk senki terhére lenni
tessék ez házi barkács, egy 300 forintos flexkorongba fájt, meg némi hulladék 3-as vaslemez...
A 8 éves öcséd már látott ilyet a neten ne aggódj!
De familyfilterezd az fórumot:-)))
okay akkor majd pösszentek vmit a mailedre!

köszi
ha az emberem még tud anyagot szerezni, akkor megoldható a dolog.részleteket e-mailben!
Felfoghatnad ahogy ez nem szex forum! Latom mekkora kiralynak erzed magad de gondolhatnl masokra is!
Pel a 8 eves ocsemre vagy masok gyerekeire!
ilyet tudok venni tőled ?
ja jám! nálunk? nigger berg lak nyitva áll!
Köszi! De ez "kissé" profi munka! Valami háiasabb érdekelne!